Fókuszban az „üvegplafon”.
Az meg mi? 

Ha azt érzed képtelen vagy egyről a kettőre jutni, valami történik, visszaránt, egyszerűen akárhogy próbálta eddig, egy szint fölé nem sikerült emelned a egy életterületed – lehet az bevétel/megtakarítás, párkapcsolat, életszínvonal, munka/hivatás terén elért eredmények, stb.
Olyan érzés, mintha egy láthatatlan üvegplafon lebegne a fejed felett, egy pontig elviszed a célodat, aztán történik valami és összedől, amit addig felépítettél.
Példaként: ha tök mindegy mennyi pénzt keresel, a hó végén a félretett pénzed nullához konvergál, mert ha más nem, akkor az autóval történik valami és lesz extra kiadás, ami segít lenullázni a tőkét. Persze ez lehet már terület is, kit hol szorít a cipő? – erről is beszélgetünk az este.

A telihold érzékenyebbé tesz minket és az energiákat, ez köztudott tény, érdemes ilyenkor meditálni, befelé figyelni, rendezni a sorokat.

De mi az a tízmilliószoros nap?

A tibetiek hite szerint a Föld egy évben négyszer olyan energia sugáron halad keresztül, amely a teremtő energiákat a tízmilliószorosára emeli. Ilyen napokon minden teremtés tízmilliószoros erővel hat. Ez mind a pozitív, előremutató, fejlődést segítő gondolatokra, érzelmekre, a szeretettel teljes szándékokra, mind az ennek ellenkezőjét képviselő negatív, visszahúzó, fejlődésedet gátló gondolatokra, érzelmekre, szándékokra és tettekre egyaránt igaz. Ezeken a napokon minden gondolatod, szavad, tetted és ennek következményei tízmilliószorosan hatnak és hatnak vissza rád.
Tudnod kell, ezeken a különleges napokon nemcsak a pozitív gondolatok hatnak tízmilliószoros erővel, hanem a visszahúzó, félelmekkel, rosszindulattal teliek is. Éppen ezért a változásért lépj túl a visszahúzó vagy idejétmúlt gondolatokon, érzéseken, és teremts helyette új, boldog, szeretettel teli világot magadnak!
Ne hibáztass másokat a saját életed nehézségeiért, hanem ismerd fel, hogy boldogulásodért egyedül te tehetsz! Te viszont tehetsz érte.
Ezért ezen a napon különösen figyelj a negatív gondolataidra, és engedd el azokat!

Tudatosan vagy tudattalanul folyamatosan teremtjük a valóságunkat, de egy ilyen napon még érzékenyebbek az energiák, támogatólag hatnak a teremtéseinkre.

A theta meditáció során a tudatalattihoz közvetlen hozzáférésben vagyunk, ebben az erőtérben tudatosan teremteni a valóságunkat alap esetben is sokkal hatékonyabb.
Nincs szükség semmilyen előképzettségre. Ha voltál már hasonló eseményen, akkor nagyjából tudod mire is számíthatsz, hozhatsz magaddal kérdést is, beszélgetünk a teremtésekről, azok megvalósulásáról és a hozzá kötődő hiedelmekről, és arról miként tudjuk magunkat akadályozni a teremtéseinkben, illetve mik hatnak ránk és mik alakítják a valóságunkat.

Az est végén érezheted, hogy erővel telve vagy, teremtő energiáid és fókuszod pedig irányba van állítva és teremtéseid elkezdenek megvalósulni a fizikai valóságodban.

Regisztráció szükséges! Írj egy emailt az info@spiritualcoach.hu címre!
Létszám: max 10 fő
Helyszín: Budapest 1027, Kacsa u. 16. fszt. 1.

Bővebb információ rólam és a munkámról:
http://www.spiritualcoach.hu/

Várlak szeretettel!
Petróczy Gábor Balázs spiritual coach
+3670-605-7555