VÁLTSUK VALÓRA EGYÜTT AZ ÁLMAIDAT A TÍZMILLIÓSZOROS TEREMTŐEREJŰ NAPON!

EGYÜTT MÉG A VONZÁS TÖRVÉNYE IS HATÉKONYABB!

Ebben az évben utoljára! Gyere és alapozd meg a jövődet!

Tudatos Teremtő Est

 

JELENTKEZZ ITT!

Jelentkezésedet kérlek küldd el az info@spiritualcoach.hu email címre és foglald le helyedet!

Esemény díja, mely egyben befektetés az életedbe: 4.900 Ft/fő – mely sokszorosan áradjon vissza hozzád!

Helyszín: MagNet Közösségi Ház – Bojtorján terem

1062 Budapest, Andrássy út 98.

Időpont: 2018. 10. 30. 18:00 – 20:00

 

Az egyiknek sikerül, a másiknak nem… Valaki áloméletet teremt magának, míg más egy életen át csak vágyakozik. Te melyik oldalhoz szeretnél tartozni? Tudod, mi különbözteti meg az áloméletet élő embereket a vágyakozóktól?

A tudatosság és a cselekvés.

Gyere és tegyél a jövődért, hogy Neked is megvalósuljanak az álmaid!

Ha együtt teremtük tudatosan a tízmilliószoros teremtő erejű napon, felbecsülhetetlen mértékben hatványozódnak meg az energiák, és vele együtt az eredmények is.

 

 

>>> RITKA KINCS LESZ A 2018 OKTÓBER 30-I NAP

 

Elgondolkodtál már azon, hogy milyen lenne, ha volna egy varázspálcád, amivel legyintenél és az álmaid valóra válnának?

A gondolatainknak, szavainknak teremtő ereje van. Tudatosan vagy tudattalanul folyamatosan teremtjük a valóságunkat, de egy ilyen ritka kincs napon még érzékenyebbek az energiák, támogatólag hatnak a teremtésünkre.

Ha leírjuk céljainkat, vágyainkat, azok még intenzívebben hatnak. Természetesen ezt is meg fogjuk tenni ezen az estén, ám ez csak a kezdet lesz.

Szeretnél tapasztalatot élményt szerezni arról, hogy milyen érzés tudatosan teremteni a valóságodat?

 

>>> VEZETETT MEDITÁCIÓVAL KAPCSOLÓDUNK A TUDATALATTIHOZ

 

Ezen vezetett meditáció segítségével bekapcsolódunk egy olyan térbe, ahol a tudatalattihoz közvetlen hozzáférésben kapcsolódunk. Ebben a tudatállapotban alapvetően is nagyon magas a teremtő erő, de vajon miként hatnak ezek az energiák azokon a napokon, amikor a bolygóállásoknak köszönhetően az energiák sokkal érzékenyebbé tesznek és mindent felnagyítanak?

Tízmilliószoros nap, mi? 😉

A tibetiek hite szerint a Föld egy évben négyszer olyan energia sugáron halad keresztül, amely a teremtő energiákat a tízmilliószorosára emeli. Ilyen napokon minden teremtés tízmilliószoros erővel hat.

 

>>> VIGYÁZAT!!! A NEGATÍV GONDOLATOK IS TÍZMILLIÓSZOROS ERŐVEL TEREMTENEK!

 

Sajnos nem válogat, éppen ezért jó ha tudod, ezeken a különleges napokon mind a pozitív, előremutató, fejlődést segítő gondolatokra, érzelmekre, a szeretettel teljes szándékokra, mind az ennek ellenkezőjét képviselő negatív, visszahúzó, fejlődésedet és haladásodat gátló, limitáló gondolatokra, érzelmekre, szándékokra és tettekre egyaránt igaz.

Ilyenkor minden gondolatod, szavad, tetted és ennek következményei tízmilliószorosan hatnak és hatnak vissza rád, így a változásért lépj túl a visszahúzó vagy idejétmúlt gondolatokon, érzéseken, és teremts helyette új, boldog, szeretettel teli világot magadnak!

Ne hibáztass másokat a saját életed nehézségeiért, hanem ismerd fel, hogy boldogulásodért egyedül te tehetsz! – Persze segítséget kérni most sem szégyen! – Ezen a napon különösen figyelj a negatív gondolataidra, és engedd el azokat!

 

>>> MAXOLD KI A TEREMTŐ ERŐIDET!

 

A meditációkról szóló általános tanulmányok hosszú sora bizonyítja, milyen pozitív hatása van az emberi szervezetre sejtszinten, míg a csoportos meditációnak a hatását még mérföldekkel messzebb is mérni lehet. Ráadásul ezen a napon, amikor a bolygóegyüttállások is nekünk dolgoznak, vétek nem kihasználni a támogató erőket!

Itt és most minden összeáll. Nem kell attól tartanod, hogy te nem vagy képes meditálni. Ebben az erőtérben irányítalak és biztonságban végigvezetlek a folyamaton. Megzabolázzuk a teremtő energiákat, az elvárással és a szándékunk erejével beletesszük a térbe a vágyainkat, céljainkat és hagyjuk, hogy azok megérkezzenek hozzánk, megnyilvánuljanak és megvalósuljanak az életünkben.

 

>>> EZEN AZ ESTÉN SOKAT TESZEL MAGADÉRT!

 

Amellett, hogy egy különleges élménnyel gazdagodsz, csodás változásokat, eredményeket tapasztalhatsz az életedben. Ha csak annyit megteszel önmagadért a céljaidért az álmaidért a vágyaidért, hogy eljössz ezen az estén erre az eseményre, akkor többet tettél, mint azt most gondolnád.

Van még ugyan idő az esemény kezdetéig, és nem is kis teremben leszünk, de sokan készülnek már erre az estre azok közül, akik tudták, hogy meg fogom tartani. Ha szeretnéd bebiztosítani a helyed, akkor tedd meg minél hamarabb és regisztrálj! A viszonylag magas létszáma az összegyűlt, változtatni és teremteni szándékozó embereknek – amit a terem befogadóképessége lehetővé tesz megtöltve – ugyancsak hozzájárul ahhoz, hogy a közösség ereje felnagyítsa a már amúgy is jelentős energiákat.

 

>>> EGY EST, AHOL A CSODA IS MEGENGEDETT

 

Volt már olyan álmod, ami csodálatos módon úgy valósult meg, hogyha azt logikusan átgondolod, nem láttál volna rá megoldást?

Korábbi események után voltak bizony beszámolók ilyen csodás megvalósulásokról és persze vannak saját tapasztalásaim is. Ha eljössz és „megengedő üzemmódban” átadod magad ennek a varázslatnak, ez a lehetőség számodra is adott.

Ajánlott már aznap napközben összeírni mik azok a dolgok célok vágyak, amiket látni szeretnél az életedben. Ezt a listát kiegészítjük a helyszínen, a szíved vágya szerinti célokkal, amelyek esetleg csak ott jutnak eszedbe.

 

Az esemény regisztrációhoz kötött!

JELENTKEZZ ITT!

Jelentkezésedet kérlek küldd el az info@spiritualcoach.hu email címre és foglald le helyedet!

Esemény díja, mely egyben befektetés az életedbe: 4.900 Ft/fő – mely sokszorosan áradjon vissza hozzád!

Helyszín: MagNet Közösségi Ház – Bojtorján terem

1062 Budapest, Andrássy út 98.

Időpont: 2018. 10. 30. 18:00 – 20:00