Tudtad, hogy azt teremted az életedben, amin a fókuszod van?

A vezetett programon a céljainkat megfogalmazva, a támogató energiákkal karöltve és feltöltve az öröm, a szeretet érzéseivel, beleteszünk mindent az Univerzum nagy „Teremtő Üstjébe”, hogy saját magunk számára megérkezzenek azok az álmok, célok, vágyak amelyekre oly rég óta várunk.

>>> JELENTKEZZ ITT!

Regisztráció szükséges! Írj egy e-mailt az info@spiritualcoach.hu címre, foglald le a helyed facebook messengeren vagy telefonon: +3670-605-7555

Függetlenül attól, akarod vagy sem, ha a fókuszált figyelmed rajta tartod, megjelenik a valóságodban.

Az, hogy milyen formában jelenik meg a te életedben, nagyban annak köszönhető, milyen érzelemmel vagy az adott dolog iránt.

Éppen ezért, az égi energiákat és a tudatalattiban rejlő óriási teremtő potenciált kihasználva, a szándékunk erejével, a fókuszált figyelemmel és a pozitív teremtő érzelmekkel karöltve megteremtjük a következő időszak vágyait, álmait és céljait.

A tavaszi nap-éj egyenlőség, a csillagászati tél vége és a tavasz kezdete. Új kezdetek!
Az újév kezdete asztrológiai szempontból. Ahogyan az elültetett magok kihajtanak, a fák kizöldülnek és virágba borulnak, úgy indulnak megvalósulásuk felé a mi céljaink és vágyaink is, melyeket a szívünkből kívánunk és a szeretet érzésével eresztjük útjára.

Ez az a teremtő érzelem, amelyben megvalósulnak vágyaink és álmaink.

Érdemes készülni és összeszedni már előre azt, amit a teremtés listádra felírsz, ugyanakkor segítek felszínre hozni a már elfeledett szíved vágyát is!

Csak a meditáción résztvevőknek extra lehetőség – nyereményjáték! Egy díjmentes ThetaHealing konzultációt sorsolok ki a résztvevők között (értéke: 14.900 Ft)!

Az esemény díja: 5.000 Ft
Regisztráció szükséges! Írj egy e-mailt az info@spiritualcoach.hu címre, foglald le a helyed facebook messengeren vagy telefonon: +3670-605-7555

Helyszín: MagNet Közösségi Ház, Kankalin terem, 1062 Budapest, Andrássy út 98.

Időpont: 2019.03.21. 18:00 – 19:00

Bővebb információ rólam és a munkámról: 
http://www.spiritualcoach.hu/

Várlak szeretettel! 
Petróczy Gábor Balázs 
+3670-605-7555