TÍZMILLIÓSZOROS TEREMTŐ NAP – ennek okán és közkívánatra újra Teremtő Estet tartok.


⭐⭐  VÁLTSUK VALÓRA EGYÜTT AZ ÁLMAIDAT! ⭐⭐

 
>>>> JELENTKEZZ ITT és MOST! <<<<<

Jelentkezésedet kérlek küldd el az info@spiritualcoach.hu email címre vagy a facebook messengeren és foglald le helyedet!

Esemény díja, mely egyben befektetés az életedbe: 4.900 Ft/fő – sokszorosan áradjon vissza hozzád!

>>> Helyszín: 1027 Budapest, Kacsa u. 16. fszt. 1. 

>>> Időpont: 2019. 05. 18. 18:00 – 19:30

A tibetiek hite szerint a Föld egy évben négyszer olyan energia sugáron halad keresztül, amely a teremtő energiákat a tízmilliószorosára emeli. Ilyen napokon minden teremtés tízmilliószoros erővel hat.

Sajnos nem válogat, éppen ezért jó ha tudod, ezeken a különleges napokon mind a pozitív, előremutató, fejlődést segítő gondolatokra, érzelmekre, a szeretettel teljes szándékokra, mind az ennek ellenkezőjét képviselő negatív, visszahúzó, fejlődésedet és haladásodat gátló, limitáló gondolatokra, érzelmekre, szándékokra és tettekre egyaránt igaz.
Ilyenkor minden gondolatod, szavad, tetted és ennek következményei tízmilliószorosan hatnak és hatnak vissza rád, így a változásért lépj túl a visszahúzó vagy idejétmúlt gondolatokon, érzéseken, és teremts helyette új, boldog, szeretettel teli világot magadnak!

Ne hibáztass másokat a saját életed nehézségeiért, hanem ismerd fel, hogy boldogulásodért egyedül te tehetsz! – Persze segítséget kérni most sem szégyen!


⭐⭐ MAXOLD KI A TEREMTŐ ERŐIDET! ⭐⭐

A meditációkról szóló általános tanulmányok hosszú sora bizonyítja, milyen pozitív hatása van az emberi szervezetre sejtszinten, míg a csoportos meditációnak a hatását még mérföldekkel messzebb is mérni lehet. Ráadásul ezen a napon, amikor a bolygóegyüttállások is nekünk dolgoznak, vétek nem kihasználni a támogató erőket!


Itt és most minden összeáll. Nem kell attól tartanod, hogy te nem vagy képes meditálni. Ebben az erőtérben irányítalak és biztonságban végigvezetlek a folyamaton. Megzabolázzuk a teremtő energiákat, az elvárással és a szándékunk erejével beletesszük a térbe a vágyainkat, céljainkat és hagyjuk, hogy azok megérkezzenek hozzánk, megnyilvánuljanak és megvalósuljanak az életünkben.

Gyere és tegyél a jövődért, hogy Neked is megvalósuljanak az álmaid!

⭐⭐ VEZETETT MEDITÁCIÓVAL KAPCSOLÓDUNK A TUDATALATTIHOZ ⭐⭐

Ezen vezetett meditáció segítségével bekapcsolódunk egy olyan térbe, ahol a tudatalattihoz közvetlen hozzáférésben kapcsolódunk. Ebben a tudatállapotban alapvetően is nagyon magas a teremtő erő, de vajon miként hatnak ezek az energiák azokon a napokon, amikor a bolygóállásoknak köszönhetően az energiák sokkal érzékenyebbé tesznek és mindent felnagyítanak?

⭐⭐ EGY EST, AHOL A CSODA IS MEGENGEDETT⭐⭐

Volt már olyan álmod, ami csodálatos módon úgy valósult meg, hogyha azt logikusan átgondolod, nem láttál volna rá megoldást?
Korábbi események után voltak bizony beszámolók ilyen csodás megvalósulásokról és persze vannak saját tapasztalásaim is. Ha eljössz és „megengedő üzemmódban” átadod magad ennek a varázslatnak, ez a lehetőség számodra is adott.

Összeírjuk egy listában a szíved vágya szerinti célokat, szerepelhetnek az anyagi vágyaidtól kezdve, új élmények, utazás, a boldog párkapcsolaton át, az egészségi állapotod javulása vagy valami elakadásod nagyszerű megoldódása. Nincs tabu, ne korlátozd magad!

Az esemény regisztrációhoz kötött!
Jelentkezésedet kérlek küldd el az info@spiritualcoach.hu email címre vagy facebook messengeren és foglald le helyed!

Esemény díja, mely egyben befektetés az életedbe: 4.900 Ft/fő – mely sokszorosan áradjon vissza hozzád!


>>> Helyszín: 1027 Budapest, Kacsa u. 16. fszt. 1. 

>>> Időpont: 2019. 05. 18. 18:00 – 19:30

Az eseményt tartja:
Petróczy Gábor – spirituális coach