Spiritual Coaching - Tudatos Teremtés fényképe.A nyári napforduló, amikor leghosszabb a nappal és legrövidebb az éjjel. A fény ünnepét elég alaposan meg szokták ünnepelni szinte minden kultúrában, és az a megérzésem, hogy ez a mostani napforduló is tartogat különleges energiákat.
Ilyenkor jár a legmagasabban a Nap és a legmagasabb szemszögből tudunk rálátni dolgokra, az életünkre, élethelyzetünkre.

Mitől olyan különleges ez a nap? 
Tekintettel arra, hogy a Nap ezen a napon jár a legmagasabban az égbolton – legnagyobb lehet a rálátásunk saját életünkre. Érdemes kicsit megállni, megfigyelni mi történt eddig, mi van most és mit akarok az életben. Mik állnak az útjában a céljaim elérésének?

Beszélgetünk, más aspektusól rátekintünk, kérdéseket teszünk fel, amelyekre nem gondoltál. Ha eljössz, valami megváltozik, elindul.

Milyen elakadások vannak az életedben?
Anyagiakban, párkapcsolat terén, munka/hivatás vagy valami egészen más? Lehet, hogy van valami félelmed – pókoktól, kígyóktól, bármitől.
Ezek az elakadások vagy félelmek valahova mutatnak, és ebben az időszakban a gyökerekre, a miértekre könnyebben tudunk rálátni, könnyebben születik megértés és feloldás.

Továbbá a június hó amúgy is a bőségről is szól, szóval a terv az, hogy csinálunk egy ThetaHealing teremtő meditációt is. Ezen technika használatakor a tudatalattihoz közvetlen hozzáférésben vagyunk, ebben az erőtérben tudatosan tudjuk teremteni a valóságunkat.

Regisztráció szükséges! info@spiritualcoach.hu emailcímre küldött jelentkezéssel.
Maximum létszám 10 fő.
Helyszín: Budapest, II. kerület, Kacsa u. 16. fszt. 1-es kapucsengő.
Időpontja: 2018.06.21. 18:00 – 19:30

Ha bővebben érdekel valami információ rólam vagy a technikáról, vedd fel velem a kapcsolatot!
+3670-605-7555

http://www.spiritualcoach.hu