Petróczy Gábor vagyok, egyfajta lélekmentor, SEGÍTŐ – önismereti- és személyiségfejlesztő, coach, mentor, ThetaHealer.

Az én célom a te sikered.
17 éve
eredményesen járulok hozzá mások életéhez széleskörű ismerettel, coaching és spirituális technikák (többek között ThetaHealing®) alkalmazásával. Abban hiszek, hogy mindenki boldogabb, egészségesebb, kiegyensúlyozottabb életet élhetne, ha időnként szakember segítségével nézne rá elakadásaira, céljaira.

Már gyerekkoromban is sokat hallgattam másokat, figyeltem és kérdéseket tettem fel, illetve folyton segíteni akartam mindig mindenkinek. Rengeteg minden érdekelt (az autóktól a vallási irányzatokig, az anyatermészet alkotásaitól az emberi természet és lélek dolgaiig), mégis úgy alakult, hogy gazdasági főiskolára mentem és közgazdász diplomát szereztem.

Dolgoztam multinál, KKV szektorban, közigazgatásban, egyéniben és csapatban is, de ami mindig meghatározó volt, hogy az tett boldoggá, ha hozzá tudtam járulni mások problémáinak megoldásához vagy céljaik megvalósításához.

Gyerek- és fiatalkoromban a szellemi szakrális spirituális dolgok érdeklődés szintjén foglalkoztattak. Aztán voltak betegségeim lábtöréseim, amelyek erőteljesen hatottak rám és életutamra. A gyógyulási időszak alatt, illetve később is felmerülő problémáim nehézségeim (úgymint költözés, válás, anyagi csőd) vagy éppen elérendő céljaim (például: munka, egészség, bőségteremtés) miatt fordultam szakemberekhez. Olvastam könyveket, hallgattam előadásokat, részt vettem tréningeken, tanfolyamokon, végeztem képzéseket, illetve személyes kezelésekre, konzultációkra is jártam. Egyre mélyebb szinten kerültem kapcsolatba az alternatív gyógyító technikákkal, ezotériával numerológiával, ókori filozófiával szociológiával pszichológiával, a tudatos elme és a tudatalatti rejtelmeivel és hatásaival. Ezek a tanulmányok egyre nagyobb teret hódítottak a látásmódomban és az elsőre összefüggéstelennek látszó dolgok összefüggéseinek megfigyelése által újfajta (holisztikus) szemléletem alakult ki. Természetesen már ebben az időszakban is segítettem én is másokat az útjukon, majd körülbelül 10 éve ráébredtem, hogy akár képes vagyok megbetegíteni magam, ha nem végezhetek segítő munkát főállásban. A mai napig azon vagyok, hogy önmagam legjobb verzióját hozzam ki magamból, saját magam és az ügyfeleim érdekében egyaránt, amiért minden tőlem telhetőt meg is teszek (folyamatosan fejlesztem és továbbképzem magam).

Így jutottam el a coachinghoz, ami számomra – ha valaki jó benne – a segítés művészetét jelenti.

Így aztán az összegyűjtött elméleti és gyakorlati tudásom és tapasztalataim (saját magam életéből és mások életét végigkísérve), illetve átfogó és összefüggésekre rávilágító szemléletem révén hiszem, hogy hozzájárulás tudok lenni a te életedhez is, melyeket ügyfeleim visszajelzései is alátámasztanak.

Hogyan? Keress elérhetőségeimen és beszéljünk arról, neked miben volna szükséged támogatásra!

Bejelentkezés konzultációra: +3670-605-7555 vagy info@spiritualcoach.hu

 

ONLINE IS!

facebook messenger, Whatsapp, Viber, Skype…

 

Az első TV-s szereplésemről készült videót itt találod, melyben betekintést nyerhetsz arról, hogyan s miként folyik velem egy konzultáció, illetve folyamat: