Büszke vagyok ügyfeleimmel elért eredményekre, köszönöm a visszajelzéseket! Íme egy pár közülük:

 

„Gábor nem csak engem, de rajtam keresztül a családom, a gyerekeim jövőjét mentette meg a totális összeomlástól”

„Csak óvatosan merek fogalmazni, mert a java még hátravan, hiszen mostantól egyedül csinálom tovább, Gábor nélkül. Még bizonytalanul, de már készen vagyok rá. Több mint fél évig fogta a kezem, hetente egyszer, és bármikor mikor kellett… és, kellett ilyen sokáig.

Mert a baj már nagy volt, rajtam keresztül s velem együtt a családom összeomlásával fenyegetett.
A folyton áramló sötét gondolatok, a tehetetlen düh, az önpusztítás tébolya kínzott folyamatosan és évek óta, egy reménytelenül leterhelt, kilátás nélküli életben.

Gábor nem volt egyszerű helyzetben velem, mert egy ridegen reális, kritikus gondolkodású személlyel kellett dolgoznia, sőt mint aztán kiderült, egy folyamatosan szedett gyógyszer által torzult, mély szorongásban lévő elmét megszelídítenie. 
Nem volt lehetőség személyes találkozóra sem, mert személyemben, egy a térben hazájától, kultúrájától, anyanyelvi környezetétől elszakadt magyar embert kellett kezelni. Országok választottak el minket egymástól, csak telefonon és üzenetekben konzultálhattunk.

Így kerestem meg a facebookon:
”Szia, segíts, mert elvesztem, és nem tudok egyedül visszatalálni önmagamhoz, csak azt tudom, hogy ezt ami most én vagyok, sürgősen el akarom pusztítani, mert megmérgezi a társam és a gyermekeim életét”. 
Ezt az elpusztítást pedig én nagyon is konkrétan képzeltem el…

Gábor egy nagyon tehetséges segítő, megtalálta a megfelelő szavakat és testhezálló módszert. A tény, hogy hetente egyszer minden gátlás nélkül kibeszélhettem neki őrjítő gondolataim, félelmeim, feloldotta a totális magányom. A segítségével megtanult technikákkal képes lettem lassan megérteni és talán uralni is a gondolataimat. A jövőmet is kézbe tudtam/tudom már venni végre, mert képessé váltam elhinni, hogy ez nem “csak” velem történik, hanem én vagyok az aki irányítom, hogy merre haladok.

Egyáltalán nem túlzok akkor, amikor azt mondom, Gábor nem csak engem, de rajtam keresztül a családom, a gyerekeim jövőjét mentette meg a totális összeomlástól.

Köszönöm Gábor!”

 

 

„elő tudtunk csalogatni olyan válaszokat, amik mindvégig bennem voltak, de mégsem tudtam róluk”

„Gábor volt a biztos pont, amikor sok minden változóban volt az életemben. Találkozásaink alkalmával igazán magamra, a bennem lévő folyamatokra koncentrálhattam, és közösen elő tudtunk csalogatni olyan válaszokat, amik mindvégig bennem voltak, de mégsem tudtam róluk. Megtapasztalhattam az igazi önmagam, ami csodálatos és igazán feltöltő érzés volt. Nagyon köszönöm!!”

Magyar Anna – Budapest
/PR és Marketing szakember/

 

„Fantasztikus az élmény, hogy letettem e terhet”

„Amikor Gábort felkerestem már 17 éve nem tudtam metróra, villamosra, vonatra, vagy akár liftbe szállni az erős klausztrofóbiás érzéstől.

Rettegéssel teli áhítattal viseltettem azok iránt, akik repülőgéppel közelítik meg utazásuk célpontját, mert számomra ez egyet jelentett a legrémisztőbb rémálommal.

A belső elhatározás néhány évvel ezelőtt fogalmazódott meg bennem, amikor is a családom nekem szegezte a kérdést, hogy mikor megyünk repülővel nyaralni. Tudtam, hogy megérett az idő a változtatásra, de képtelen voltam pusztán a tudatosság erejével átlépni ezen a korláton.

Hiszem, hogy minden problémánknak mélyebb gyökere van, mint azt elsőre gondolnánk és Gábornak döbbenetesen profi érzéke van ezek felkutatásában és átformálásában. Amikor hozzá fordultam elmondta, hogy bármilyen jellegű is a problémám meg tudjuk oldani, ami rendkívül biztatóan hatott rám, ezért bátran belevágtam.

Egy héttel a második Theta Healing kezelés után az akkor legvalószínűtlenebb esemény kellős közepén találtam magam, amikor is épp a Róma felé tartó repülőgépen csatoltam be az ülésem biztonsági övét.

Ezek után nyilván az egyetlen olyan utasa voltam az olasz városi tömegközlekedésnek, aki letörölhetetlen mosollyal hallgatta, hogy mi lesz a következő metrómegálló és már-már idegesítő lelkesedéssel kívánkozott minden adandó alkalommal liftbe szállni.

Fantasztikus az élmény, hogy letettem e terhet, épp ezért ajánlom tiszta szívből ezt a módszert és bátorítok mindenkit, hogy merje felvállalni önmagát és tegyen lépést egy örömtelibb élet felé. Hagyatkozzatok Gábor szakértelmére, mert segítséget kérni nem ciki!

Gábor egyszerűen csodákra képes.”

 

„azoknak is, akik még nem is tudják, hogy milyen fontos is lenne saját maguk miatt”

„Az úgy történt, hogy mikor már azt hittem elértem a személyiség fejlődésem maximális fokára, sok felismerésen túl voltam, de mégis még valami hiányzott. Nem értettem, hogy miért szorongok, miért remeg reggel a kezem, miért van mindig egy belső feszültség, hiszen elvileg minden rendben van. Miért aludtam évek óta szörnyen… Azaz nem aludtam, hiszen rendre megébredtem éjszakánként 2-3 óránként.

Gábort felkerestem egy közös ismerős posztja ajánlására. Fogalmam nem volt mi vár rám, ahogy azt sem tudtam, mi is a bajom, mit is kellene “javítani”. Az első találkozáskor nagyokat nevettünk. Rangsoroltunk, hogy az “azt hittem rendben vagyok” helyzetből mégis mi a priorizált terület, ahol van még mit beavatkozni, segíteni, fejleszteni, törölni, újrahangolni.

Elkezdődött a közös munka. Találkozások, beszélgetések, felismerések, újabb “Aha” élmények, újabb “na neeee”, hogy emiatt vagyok olyan amilyen érzések. Mind csodás és közben elgondolkodtató másfél órás teljes önmagamra hangolódás.

Eredmény: lejárt a megbeszélt “program”. Olyan jókat alszom, mint tini koromban, mikor a szüleim nem értették, hogy hogy lehet bármeddig aludni. 
Nem szorongok. Van, hogy esküszöm próbálok szorongani, hiszen megszoktam az érzést. De nem sikerül  
Félelem. Hát ez az érzés is úgy párosult hozzám, mint hogy veszek levegőt. Tádáááám! Nem félek. Megoldok. Kezelem, ha a kis régi kisördög kacsingatna felém, hogy márpedig félni kéne.

Egy olyan EMBERT ismertem meg és kaptam az ő személyében, akit jó szívvel és mindenkinek (még azoknak is, akik még nem is tudják, hogy milyen fontos is lenne saját maguk miatt), csak ajánlani szeretnék!

Dóri”

 

„lelki béke és életöröm lett úrrá rajtam”

„Gáborral a véletlenek összjátéka kapcsán kerültem kapcsolatba (bár véletlenek mint tudjuk nincsenek ?). Mind a Gábor személyisége, mind a belőle áramló pozitív energia hamar meggyőzött arról, hogy jó kezekben vagyok; éreztem, hogy jót tesznek a találkozások és a közös munka.

De a legérdekesebb és a legjobb mégis az volt, amit menet közben, valamint a pár alkalmas coach-olás után tapasztaltam: gyakorlatilag épp az történt, amit kértem, épp az életem azon területei változtak meg és mozdultak pozitív irányba, ami miatt Gábort megkerestem, hogy segítsen… Egy közel 5 éves magánéleti probléma végére pont került, és olyan lelki béke és életöröm lett úrrá rajtam, ami szenzációs és ami azóta is tart.

Menjetek el ti is hozzá, ha csak fele annyit tud segíteni neked/nektek, mint nekem, már megéri!!! ?
Ani ?

 

 

„ehhez kellett Gábor…”

„Munkával kapcsolatos elakadás, inkább váltó pontra érkeztem, amivel egyedül nem tudtam megbirkózni. Gábor olyan irányból közelítette meg a helyzetet, hogy magam tudtam kimondani, felismerni a lényeget, ami által lépésről lépésre indultam el egy teljesen új úton. A hitem erősödött magamban, érzem a helyemre kerültem, ami ott volt bennem – ehhez kellett Gábor lényeglátása, emberismerete, jó vezetni tudása lépésről lépésre magam felé, befelé, hogy el tudjak indulni. Csodás felfedezések voltak! ♥️
Hálás szívvel tudom ajánlani Mindenkinek! ♥️”

Kiss Katalin – Budapest
/léleksegítő/

 

„óriási dolgokat tudtam megváltoztatni az életemben”

Azzal a céllal kerestem fel Gábort, hogy az induló vállalkozásom keretében, el tudjam választani a magánéletemet az üzleti életemtől térben és időben is illetve, hogy a sok ötletem közül, megtanuljak egyszerre egyre koncentrálni és megvalósítani azt. Még nem értünk a coaching folyamat végére, de máris óriási dolgokat tudtam megváltoztatni az életemben, megtanultam négy órán át egy dologra fókuszálni a jelenben maradva és még eközben élvezve egyfajta kreatív tevékenységet. A párkapcsolatomra is kihat a folyamat, mert ismét új dolgokat fedeztem fel magamban és a páromban (15 év együttlét után még mindig van ilyen 🙂 , ennek következtében régi konfliktusokat sikerült tisztázni és régi problémákra közös megoldást találni. A folyamat közben Gábor azokat a kérdéseket teszi fel, amik éppen azért nem jutnak eszembe, mert túl közelről nézem az adott helyzetet. Empatikus és megértő, eközben kimondja azokat a dolgokat is, amikkel nem szívesen nézek szembe. Természetesen ezek mind kellenek ahhoz, hogy valódi változást tudjak elindítani.

– Közben véget ért a folyamat. –

A coaching folyamat alatt nagyon sok mindenre láttam rá és tudom most már távolabbról szemlélni a saját életemet, a konfliktushelyzeteket. Ezenkívül nyugodtabb és lazább lettem, úgy érzem minden megy a maga útján. Megtanultam jobban elengedni a dolgokat és nem görcsösen akarva tenni és erőltetni azokat. Jó kis folyamaton mentem keresztül, ami a coaching után sem ért véget. Kicsit sajnálom is, hogy már nem megyek Gáborhoz. 🙂 Ha megint elakadok, fel fogom őt keresni mindenképpen.

Szeretettel ajánlom őt mindenkinek, aki tényleg szeretne változtatni az életén!

Veronika

Hartdégen-Kincses Veronika /Biatorbágy/
Emberi Kapcsolatok és Önbizalom Tréner

 

„nagy kincsnek tartom”

Gábor szembesítő, pszichológus, barát, segítő, gyógyító szerepet tölt be életemben. Néha úgy érzem, ezer éve ismerem-ismer és ezt nagy kincsnek tartom.

A közös munka első állomása az elengedés, megbocsátás témája volt, hogy új fejezetet nyithassak az életemben. Kitűnően ráérez a felteendő kérdésekre, megnyit, hogy aztán a válaszok után eljussunk a megoldásokig. A jelen élethelyzetek átbeszélésével ritkítjuk, töröljük a rossz minták alkalmazását. Minden felvetett probléma kapcsán annak gyökerét keressük.

Megértettem, hogy hogyan jutottam el eddigi állapotomhoz és gyógyítottuk sérült gyermeki énemet.

Ezzel egy időben a fizikai állapotom javítása volt a cél, és bizony, sokkal jobban érzem magam.

A migrének, fejfájások, gerinc- és ízületi fájdalmaim jelentős csökkenése örömmel tölt el. Több évtized után végre jobban érzem magam a bőrömben, fájdalmaim elképesztő módon csökkentek.

Izgalmas és eredményes vele dolgozni. Sokrétű tudását felhasználva egyszerre több módszer segítségével segít.

Eddig az életem minden területéhez kaptam tőle segítséget, fizikai és lelki értelemben is. Mindenkinek szüksége van az életében egy ilyen emberre. Elképesztően érdekes, hogy bár a fiam lehetne, mennyi mindent tanított már meg eddig is. Néha elgondolkodom, ha negyven évvel ezelőtt ismerhettem volna meg egy ilyen embert, mennyire másképpen is alakulhatott volna az életem…”

Kelemen Ágnes /Budapest/
gyermekgondozó, titkárnő, nyugdíjas

 

„régi, rossz, berögzült viselkedésmintákat új, pozitív viselkedésmódok válthatták fel”

Gábor a konzultációk során végig segítőkész volt, türelmes, valamint biztonságot nyújtó módon kísérte figyelemmel a konzultációk közti érzelmi állapotom változásait. A koncentrált munkavégzés során sikerült feltárni a problémáim gyökereit. Olyan összefüggésekre érzett rá, amik megvilágítása nagyban segíti, hogy tudatosabban is jobban tudjam kezelni nehézségeimet. Sokat segített oldani gyermekkori traumáimon, a mélyebb megértés által már másképpen tudok tekinteni a problémáimra, és mindezeknek köszönhetően a régi, rossz, berögzült viselkedésmintákat új, pozitív viselkedésmódok válthatták fel.

R. Laura /Budapest/
pszichológus

 

„hatalmas megkönnyebbülést… feloldódást éltem át”

„Kedves Gábor!

Hiszem… hogy nincsenek véletlen találkozások. Hiszem… hogy éppen akkor találkozunk valakivel… amikor annak ideje van… amikor készek vagyunk rá.

Évek… évtizedek óta keresek… kutatok belső világomban… hogy megértsem az életem történéseit… hogy egyre közelebb kerüljek… ahhoz aki valójában vagyok. Sok mindent tanultam… sok segítővel találkoztam… akik mind segítettek… hozzáadtak egy – egy darabkát ehhez a megismeréshez. Így jutottam el hozzád…

Egyszer csak a semmiből a látóterembe kerültél és miután elolvastam amit magadról írtál… azonnal éreztem… hogy menni szeretnék hozzád… hogy Te segíteni tudsz nekem… Éreztem egyfajta hasonlóságot… egyfajta ismerősséget egyfajta bizalmat… ami fontos ahhoz… hogy maradéktalanul meg tudjak nyílni… Ami elengedhetetlen a sikeres közös “munkához”. Nem egy konkrét félelem feloldása miatt kerestelek fel… hanem újra és újra ismétlődő párkapcsolatok bevonzásának… miértjeinek a feltárásáért. Nem volt egyszerű a feladat…

Sokat segítettek kiváló empátiával… beleérző képességgel feltett kérdéseid… Így minden alkalommal lépésről lépésre haladtunk. E különleges képességednek és tudásodnak köszönhetően… teljesen új  nézőpontokból közelítettük meg a problémát és ástunk le annak gyökeréhez… ahogyan eddig a sok év alatt egyszer sem.

Az oldások alkalmával… hatalmas megkönnyebbülést… feloldódást éltem át minden esetben és ami nagyon fontos még számomra… hogy megértettem az összefüggéseket… a miérteket a gyermekkorban “begyűjtött” minták megélések és a jelen történései között.

Sokkal jobban érzem magam… és ahogy szoktam volt mondani… Teljesen másként nézek ki a fejemből…

Hálásan köszönöm és ajánlom segítősségedet mindenkinek… aki szeretne egy utazást tenni önmaga felé… hogy egyszer megérkezhessen…

Szeretettel:

Kothencz Erika”

Kothencz Erika /Maglód/
üzletasszony, vállalkozó, segítő, numerológus

 

„visszaadtad a hitemet abban, hogy jóra fordulhatnak a dolgok”

„Szia Gábor!

Nagyon köszönöm a sok információt és segédletet, amit kaptam tőled a konzultációkon kívül is!! Jó volt veled dolgozni, mindig ilyen terapeutát kerestem, akiben megbízhatok, akinek el tudom mondani az érzéseimet. Türelmeddel, figyelmeddel, elérted azt, hogy feloldódjak és be tudjam fogadni az információkat.

Olyan érzések jöttek fel, amelyeket még magamnak sem mertem bevallani és mégis… magam előtt és előtted is felvállaltam. Rávezettél miben kell változtatnom – amit persze sejtettem – de te egész más megvilágításból közeledtél a témához, úgy hogy már megértettem végre és így el tudtam fogadni. Tényleg éreztem, hogy nem vagyok egyedül a problémámmal. 🙂

Mindenkinek csak ajánlani tudlak, főleg azoknak, akik a dolgok mögé akarnak nézni és az okokat keresik. Hálás köszönetem mindenért!!! Keresni foglak mert van még megoldandó feladatom!

És a legfontosabb: visszaadtad a hitemet abban, hogy jóra fordulhatnak a dolgok!  🙂

Évi”

Kolák Éva /Budapest/
titkárnő

 

„rávezettél, rávilágítottál a megoldásra” 

/A távolság miatt online üléseket folytattunk, de ez nem volt akadálya annak, hogy eredményeket érjünk el./

„Szia Gábor!

Ez úton szeretnék köszönetet mondani a munkádért, a tanításaidért, a közös munkánkért, az elmúlt pár hét munkájáért, ami jelentős változást hozott, és hoz folyamatosan az életem több területén is. Mélységesen hálás vagyok azért, mert elfogadtad a jelentkezésemet és odaadóan törődtél velem és a sorsommal napról-napra, hétről-hétre. Mélységesen hálás vagyok azért, mert mindig türelmes voltál velem és segítőkész. Hamar ráláttál a hibáimra, és őszintén jelezted is felém azonnal, majd rávezettél, rávilágítottál a megoldásra, azokra a hétköznapi dolgokra, amit igen, lehet másképp csinálni. Ezzel jelentősen hozzájárultál a fejlődésemhez, melyek olyan viselkedési mintákat adtak, és követendő tulajdonságokat tártak elém, amelyekkel útba igazítottál azonnal. Így sikerült megértenem és változtatnom mindazon, amik gátolták az előre haladásomat, blokkolták az életem területeit és a hitrendszeremet. Fantasztikus, pozitív beállítású embernek, segítőnek , tanítónak tartalak. Végtelenül türelmes, teljes odaadással és hitelességgel tanítottál , vezettél, képeztél a coaching folyamat elejétől a végéig, sőt a mai napig, hisz mindig megkérdezed hogy vagyok, hogy haladok? Így nálam emberségből is jelest kapsz! Én csak ajánlani tudlak, minden olyan személynek, aki elakadt az élete bármely területén, legyen ez: magán élet, párkapcsolat, munka vagy siker…. Hisz veled mindezt bárki rövid időn belül elérheti! Hálásan köszönöm még egyszer a rengeteg segítséget és bölcsességet amit kaptam!

Üdvözlettel Andó Marianna”

Andó Marianna /Miskolc/
üzletasszony, vállalkozó

 

tisztábban látom mi miért történt és merre érdemes tovább haladnom

„Kedves Gábor!

Nagyon hasznosnak éreztem a veled való munkát, sok felismerésem volt és tisztábban látom mi miért történt és merre érdemes tovább haladnom. Nagy odafigyeléssel és segítő szándékkal viszonyultál hozzám a coaching során, ezért mindenkinek ajánlom a módszeredet, különösen azoknak akik szeretnék az életük valamelyik területét javítani! :)”

Tranker Dániel Antal /Budapest/
angoltanár, coach, glamour fotós

 

“az auráján érezni, hogy benne meg lehet bízni”

„Gábor varázsszobájába belépve már érzi az ember, hogy jó helyen van, jó kezekben van.
Nekem sosem esett nehezemre megnyílni előtte, hiszen az auráján érezni, hogy benne meg lehet bízni. Semmi sem kínos, semmi sem furcsa. Nagyon könnyed a közös munka, a szórakoztató egyénisége miatt is.
Bármivel fordultam hozzá, mindig tudott segíteni, legyen szó családi gondokról, kommunikációs problémákról, vagy akár lúdtalpról.
Épp ezért, amit legjobban szeretek benne, az a sokoldalúsága. Mivel rengeteg dologhoz ért (energiagyógyítás, utaztatás, ThetaHealing stb.), kiválóan ötvözi a tudását, több oldalról képes megközelíteni egy problémát, és mindig a legmegfelelőbb módszerrel nyújt segítséget.
Bárkinek bátran ajánlom Gábort!”

Kiss Évi /Törökbálint/
egyetemi hallgató

 

„ítélet nélkül tekintettél rám, és csak segítettél”

„Kedves Gábor!

Nagyon köszönöm, hogy segítettél nekem a bajban. Amikor várandósan elmentem Hozzád, elhagyva, kétségbeesve, kilátástalan és boldogtalan állapotban, amiből szinte ki sem láttam, és segítséget kértem, Te olyan kedves voltál, megnyugtattál és reményt adtál, hogy van holnap, amit érdemes megvárni. Elhittem Neked, hogy megváltozhatnak olyan dolgok, amik egész életemben a részeim voltak, és teherként hurcoltam magammal. Elhittem, hogy ki tudod venni a zavaró tényezőket, és jobb ember, és egészségesebb lehetek. Nagyon jólesett, hogy ítélet nélkül tekintettél rám, és csak segítettél, figyelmesen, lényegretörően, és amikor sírtam, Te tudtad, mit kell mondani!

Móni”

Várhegyi Mónika /Budapest/
fő állású kismama

 

„Extrém sokat segítettél nekem!”

„Gábor rendkívül lelkes problémamegoldó! Nagy tapasztalatának és ember szeretetének köszönhetően hatékonyan segít a legkülönbözőbb nehézségek leküzdésében. Járok is hozzá rendszeresen!”

„Én drukkolok neked nagyon. Extrém sokat segítettél nekem!”

H. Csaba /Budapest/
informatikus