A mai nap egyik konzultációban többek között egy 30 éve visszatérő rémálmokat okozó traumatikus eseményt oldottunk fel egy hölgy ügyfelemnél.   

A gyerekkori balesetben, melynek szemtanúja volt, semmit nem tehetett volna, a rémálmokon felül mégis súlyos bűntudatot is okozott neki. Amelynek következtében meg is teremtett az életében büntető eseményeket. Pontosabban, alaptalan vadakkal illeték, rendőrségi és bírósági meghurcoltatásokat, miegymást.

Persze a puding próbája az evés, és majd ha tényleg nem lesznek rémálmai, akkor tapsolhatunk. Mégis bizakodó vagyok már most, mert amikor megértés születik egy helyzetben, helyére kerülnek a dolgok, levonjuk a tanulságokat, megkeressük a nyereségeket, és mindent kitisztítunk, akkor megváltozik a kép, ahogy ez az említett történetben is megtörtént. Következésképpen a tudatalatti már más alapokon más programokat futtat és így más eredménykehez is vezetnek, következésképp a jelen valósága változik meg.

Innentől kezdve nem csak a rémálmok szűnhetnek meg, hanem minden negatív következmény, amit ez az egész helyzet magával hozott. Eredményként pedig a jobb és boldogabb élet, tudatosan teremtve a valóságot.

Ha tetszik, ez a bejegyzés, és amit csinálok, lájkold a postot, az oldalt, oszd meg, vagy jelentkezz be hozzám konzultációra vagy coachingra!

Bejelentkezés:
+36-70-605-7555

http://www.spiritualcoach.hu/coaching-csomagok/