Petróczy Gábor Balázs vagyok, SEGÍTŐ.

Ez a segítői hobbi hivatásommá vált. Más emberek segítése, gyógyítása, problémáikat megoldani, életükben harmóniát teremteni számomra életfeladat, amivel már egy ideje tisztában vagyok.
Gyerekkoromban azt gondoltam ezzel mindenki így van, én mindig mindenkinek mindenben segíteni akartam, mindenkiben a jót láttam, és sokszor értetlenül álltam durvaság vagy egyéb bántással szemben. Már gyerekkoromban is gyanús volt, hogy a kezemmel tudok „gyógyítani”, de gondoltam ez nem olyan extra dolog (más sokkal menőbb dolgokat tudott csinálni – pl. cigánykereket vetni), sok önbizalmam nem volt hozzá, hogy ezt igazából felismerjem, főként ahhoz nem, hogy felvállaljam. Kb. 3 évesen megláttam egy kirakatban egy ametiszt kristályt (akkor még nem voltak itt Magyarországon minden sarkon ilyen óriási Dél-amerikai ametiszt geodák, mint mostanság), de addig nyúztam anyámat a bolt kirakata előtt, amíg megvette nekem. Így visszatekintve ez akkor már valamit mutatott belőlem és hovatartozásomat tekintve. Kristály, hiperérzékeny vagy szuperérzékeny, empata és a legtöbb jelzővel azonosulok, ha olvasok ilyeneket.

Gyerekkoromban kötelező volt templomba és hittanra járnom. Nehezemre esett elindulni, de aztán mindig olyan csodálattal hallgattam az ókori csodás történeteket – és elég sokáig ez volt az irány számomra, majdnem teológia szakra mentem a középiskola után, mert annyira érdekelt a spiritualitás és a vallás. Aztán elkerültem erről az útról – pár évig hagyták odafönt, de aztán autoimmun betegség és két lábtörés után rájöttem, hogy ez az út nem az enyém. Könyvek, előadások, cikkek, írások, alternatív gyógyítók és tanfolyamok következtek, mert olyan dolgokat kezdtem el tapasztalni, hogy basszus itt valami van, itt valami működik. Ez újabb és újabb kérdéseket vetett fel, és 13 éve folyamatosan valamit tanulok (igazából a főiskolán is a leginkább a pszichológia és a szociológia, táplálkozástan és hasonló tantárgyak érdekeltek, nem a gazdasági és szaktantárgyak), továbbképzem magam és 10 éve főtevékenységként azzal foglalkozom, hogy ezt a csodát másokkal is megosszam.

Sokszor éreztem azt, hogy családom és a környezetem fura szerzetként tekint rám, elnézik ezt a „hobbit”, de várják, hogy mikor fogok végre valami rendes munkát csinálni. Próbáltam közben „rendes munkát” végezni időnként – részben az elvárásoknak megfelelve, részben azért mert gondoltam ezt mindenki számára elérhetővé kellene tenni és nem szabad azzal korlátozni senkit, hogy pénzt kérek érte, mert akkor nem tud segítséget kérni tőlem, így sokáig csak adományt fogadtam el. Időközben rájöttem, hogy ez az újkori civilizált világ másként működik, de ezt megtanulni túl hosszan tartott és sok fájdalom és rengeteg veszteség ért emiatt. Ez egy nagyon nagy lecke volt a számomra és nem értettem sokáig, hogy miért nem lehet ez másképp. Küzdöttem vele, többször fel akartam adni, hogy akkor inkább nem csinálom. Ilyenkor az eredmény az volt, hogy magamat őröltem, mert se feladni nem tudtam, se megfelelni az ellentétes (föntről, külvilágból érkező és belső) elvárásoknak. Végül megértettem, hogy vannak erők, amik erősebbek nálam, küzdhetek még tovább ellenük vagy dönthetek úgy és választhatom azt, hogy élem az életem, végzem a feladatom, egy időben elfogadom és fejet hajtok a megnyilvánult világ törvényei előtt is, amely a pénzpiacra épül.

Sok mindent tanultam, hogy továbbfejlesszem magam és értéket tudjak teremteni a világban, illetve, hogy érvényesülni is tudjak. Legutóbb egy jó nevű, komoly cég (In Dynamics Consulting Kft.) business and life coach képzésében vettem részt. A coaching hidat jelent számomra a spirituális és alternatív gyógyítói tevékenység és a földi-fizikai sík segítő munkája között.
A coaching szemlélet, az alkalmazott kérdezéstechnika, illetve egyéb intervenciók, keretet és irányt is adnak a tevékenységemnek, mint folyónak a meder.
Ennyi tudással felvértezve, egy időben kapcsolódva a fizikai, a lelki és a spirituális síkokhoz is, szentelem az életemet annak, hogy a hosszú folyamatokat lerövidítsük a hozzám segítségért fordulóknak.

Neked miben tudok segíteni?
Mi az a terület, amiben leginkább segítségre lenne most szükséged? írd meg kommentben, küldj üzenetet vagy hívj fel esetleg írj emailt és jelentkezz be konzultációra!

+3670-605-7555 vagy info@spiritualcoach.hu