10 éve tudatosan segítem és szolgálom ügyfeleimet. Ez a hivatásom és az életfeladatom. Több ezer óra személyes foglalkozás, konzultáció, kezelés és terápia tapasztalata van mögöttem. Számtalan szóbeli visszajelzés az évek során és néhány írott a közelmúltból, amelyek nagy örömmel, hálával és büszkeséggel töltenek el. Ügyfeleim között tudhatok segítő szakmákból érkező klienseket: asztrológus, kineziológus és egyéb alternatív gyógyászattal foglalkozó szakembereket, míg orvosokat és fogorvosokat is, illetve pszichológust is, akik szintén visszajelezték, hogy az ő szemszögükből, szakmailag szintén hozzájárulás tudtam lenni az életükhöz. Számomra az ügyfeleimmel kialakított bizalmi viszony kiemelten fontos. A titoktartás csak egy azon elvek közül, amelyek alap kérdések a bizalom tekintetében.

Önmagamat folyamatosan továbbképzem, hogy még hatékonyabb és minél átfogóbb, valódi és teljes megoldást tudjak nyújtani. Sok fajta technikát ismertem meg, de csak azokat sajátítottam el, amelyekről azt tapasztaltam, hogy nálam bevált, működik.

Kedves vagyok és támogató, de visszajelzem ügyfeleimnek vakfoltjaikat is, „hibás” működésüket, „rossz” szokásaikat vagy rámutatok arra, hogy a lélek milyen erény elsajátításán dolgozik. Sokszor ezeket magunk nem vesszük észre, pedig lehet pont egy ilyen dolog miatt rekedt meg egy ponton az életünk, ezek miatt keveredünk konfliktushelyzetbe vagy képtelenek vagyunk érvényre juttatni az akaratunkat és így tovább.

Ami még mellettem szól, ha a folyamatban azt érzem elakadtam, akkor konzultálok kollégával, aki segít nekem egy másik nézőpontból rátekinteni az adott szituációra. A sok év alatt számos kiváló tudású szakembert ismertem meg, így ha valami meghaladja a kompetenciámat, akkor tovább ajánlom, mint ahogy ez az évek alatt többször meg is történt, ugyanúgy visszafele is – ami szintén nagy örömmel és büszkeséggel tölt el, amikor például tanítóm küld hozzám klienst. Olykor előfordul, hogy valakivel közösen is dolgozunk.

Mikor fordulj hozzám segítségért?

Ha szorongás, félelmek, reménytelenség vagy egyéb érzelmi/lelki krízisben vagy. Ha szeretnéd megoldani kollégáddal, szüleiddel vagy pároddal fennálló konfliktushelyzetedet. Akkor is számíthatsz rám, ha van egy célod és hiszel abban, hogy csapatban többre vagy képes, mint egyedül – a segítségemmel gyorsabban jutsz messzebbre. Ott leszek melletted és segítelek az úton a célod felé haladásban. Ráadásul, ha mindennek a lelki, spirituális háttere is érdekel, akkor fogsz válaszokat kapni a kérdéseidre.

Neked miben volna szükséged segítségre?

Hívj vagy írj!

+3670-605-7555

info@spiritualcoach.hu