Alig kezdődött el a tavasz, máris itt van a vége. Panaszra viszont semmi ok, mert jön a nyár!! 

Előtte viszont még pont egy tízmilliószoros napot ajándékoz nekünk a május!
A buddhista kalendáriumban a legjelentősebb napoknak a tízmilliószoros napok számítanak. Ezeken a napokon a minket körülvevő és az általunk kibocsátott energiák is megsokszorozódnak. Ilyenkor nagyobb erővel teremtjük meg az elképzeléseinket. A teremető erő azonban nem válogat, így ha pozitív dolgokra gondolunk, akkor az hatványozódik, ha negatívakra, akkor törvényszerűen az jön létre.

Idén a következő ilyen nap: május 29.

Ennek okán, kihasználva az erőteljes energiákat teremtsünk közösen csodaszép nyarat és fantasztikus élményeket, meg ki mit szeretne!

Ki mire vágyik?

Felejthetetlen nyári kalandok, boldog párkapcsolat, jólét, bőség, egészség vagy valami egészen konkrét dolgot szeretnél?
Mindegy mire vágysz, csak fejezd ki a szándékod, “kilőjük” az Univerzumba és nagy örömmel várjuk a megérkezését! 

A theta meditáció során a tudatalattihoz közvetlen hozzáférésben vagyunk, ebben az erőtérben tudatosan teremteni a valóságunkat egészen különleges élmény.

Nincs szükség semmilyen előképzettségre. Ha voltál már nálam ilyen eseményen, akkor nagyjából tudod mire is számíthatsz.

Ez a dolog merőben különbözik a klasszikus meditációtól és alapvetően más is a célja.

Technikailag a program: beszélek majd a teremtéseinkről, mit hogyan teremtünk tudattalanul, illetve hogyan tudunk tudatosan a fókuszált figyelmünk és a szándékunk erejével; kérdések és válaszok.

Mit is szeretnénk látni az életünkben? Ezeket összeszedve theta meditációban fókuszált figyelmünkkel és a szándékunk erejével becsatlakozunk a mindent átfogó térbe és “kilőjük” céljainkat az Univerzumba. Majd várjuk, hogy mindez megérkezzen hozzánk! 

A végén mindenképpen érezheted, hogy megkönnyebbültél, teremtő energiáid és fókuszod pedig irányba van állítva és teremtéseid elkezdenek megvalósulni a fizikai valóságodban.

Az eredmények gyakran elképesztőek…

Regisztráció: jelentkezz az eseményre az info@spiritualcoach.hu email címre küldött üzenettel!

Maximum létszám 10 fő.

Várlak szeretettel!
Petróczy Gábor Balázs
spiritual business & life coach, mentor, ThetaHealer
+3670-605-7555