2018.09.28. péntek este hét és hónap záró meditáció / teremtő est – lélektárs lélekcsalád témakörben. Ha érintett vagy a témában, csatlakozz!

=====================================

LÉLEKTÁRS – LÉLEKCSALÁD

=====================================

Kacsa meditációs est

 

Miért kacsa?

Mert a Kacsa utcában kerül megrendezésre 2 hetente péntek este 6-tól.

 

Miért meditáljunk általában?

Mert a meditációnak számtalan jótékony hatása van. Hasznos az elmének, a testnek és a léleknek. Ezt régen is tudták a mesterek, de most kutatásokkal támasztják alá ezeket a tényeket. Csak néhány az igazolt jótékony hatásokból: a meditáció új agysejtek fejlődését segíti elő, növeli a szürkeállomány kiterjedését és javítja az agy stresszre adott reakcióit, fejleszti a koncentrációs képességet, valamint növeli a tanulási- és memóriakészségeket.

Felgyorsult a világ és az információdömping, aminek ki vagyunk téve a média és a social média hatására, megterhelő az elmének.
Tekintettel arra, hogy az agyunk vezérli a testünket, ez a túlhajszoltság fizikai tünetekben is megnyilvánulhat. A mai világ által diktált tempót folyamatosan senki nem képes követni áldozatok nélkül. Ezért a rendszeres meditáció javasolt.

Ezeken a csoportos, vezetett meditációs eseményekben minden alkalommal egy téma mentén haladunk végig, amely elősegíti a pozitív változásokat, a gyógyulást és a helyzetek megoldását és a célok elérését.

=================================================================

EZEN AZ ESTÉN A LÉLEKTÁRS, LÉLEKCSALÁD LESZ A TÉMA

=================================================================

Az esti program hatására korlátozó hitektől szabadulhatsz meg, új perspektívák nyílhatnak, új szemlélettel gazdagodhatsz.

A teremtő meditációban lélekcsaládunk tagjait és baráti vagy szerelmi lélektársainkat is behívjuk életünkbe. Ezen teremtő meditációk hatására valóban és sokszor nagyon rövid időn belül megmutatkoznak az eredményei a fizikai síkon is. Megjelennek személyek, akik valamilyen hozzájárulás lehetnek az életünkben, legyen szó párkapcsolatról, barátságról, munkakapcsolatról, segítői vagy bármi más kapcsolódásról.

Ha azt érzed meg vagy rekedve, elakadtál, keresed a társad, de nem találod, vagy nem úgy működnek az emberi kapcsolataid, akkor ez az este neked szól!

Jelentős hozzájárulás lehet a te életedhez is!

Helyszín: Budapest 1027, Kacsa u. 16. fszt. 1.
Létszám: max 10 fő
Regisztráció szükséges! Írj egy emailt az info@spiritualcoach.hu címre!

Az esemény díja: 2.900 Ft

Várlak szeretettel!
Petróczy Gábor Balázs
+3670-605-7555

 

A facebook esemény oldala:

https://www.facebook.com/events/2338679012814894/