ÉLVEZEM, HOGY HOZZÁJÁRULÁS LEHETEK MÁSOK ÉLETÉBEN, CÉLJAIK ELÉRÉSÉBEN!✌️
Értéket teremteni egy olyan területen, ami jobbára negatív megítéléssel van a többség számára?
INGATLANKÖZVETÍTÉS…
Merem állítani, hogy lehetséges.☝️
Folyamatosak a visszajelzések mind az eladó, mind a vevő oldalról, ahol megköszönik a munkámat.?
És mi lehetne nagyobb elismerés, mint amikor tovább ajánlanak??
Köszönettel tartozom ezért sokaknak, mivel ez kezd olyan méreteket ölteni, amit még pont koordinálni tudok.?
Eddig is izgalmasnak tűnt a május, de mostanra egyre inkább kezd körvonalazódni.?
Négy olyan tranzakció készül rövid egymásutánban zárulni, ahol a maga nemében mindegyik egyedülálló. Nincs két egyforma helyzet – eddig se volt, de itt talán még jobban megnyilvánul…?
Van itt nagyobb értékű családi ház, ami hagyatéki eljárás miatt másfél évbe telt, mire szerződni lehet.✍️
A soron következőnek el kell adnia, hogy venni tudjon, de ott gyámhivatali eljárás is szükséges, mert kiskorúak nevén van az ingatlan. Így az eladásban is segítettem – ennek hatására remek áron, gyorsan érkezett meg a vevő, ahol persze hitel is szükséges a vételhez. (Ebben is segítünk, meg természetesen az ügyvédi munkában – az adásvételi szerződés lebonyolításában vagy akár más ingatlanjogi ügy intézésében is.)?
A harmadiknál első ajánlat után licit indult az ingatlan megszerzéséért, majd végül irányáron kelt el a lakás. Ez egy V. kerületi ingatlan, ahol az eladók egy finn testvérpár és az egyikük ‘nyilván’ Helsinkiben él – de ez hogyan is lehetne hátráltató tényező a XXI. században?? – meg kell oldani.
A negyedik ügy pedig egy kis lakás, több szomszéddal, de nem alakult társasházzá, ezért osztatlan közös tulajdon – 79 másik tulajdonossal…
Ez nyilván nem szokványos dolog, de ennek a zökkenőmentes eladását is meg kell tudni szervezni, ha valaki ezen a területen tevékenykedik.?
Szóval, valahogy így…
Semmiképp nem mondanám unalmasnak a mindennapokat, mert többféle készség szükséges ahhoz, hogy a folyamat végén mindenki elégedetten álljon fel az asztaltól. Ez az én célom és rendre sikerül is tartani ezt a szintet.?
Amire a visszajelzések, a folyamatos ajánlások és megkeresések.
Jelenleg is, ezen ügyek mellett több olyan megbeszélés van folyamatban, ahol még nem kezdtük el a közös munkát.?
Így hát, ha eladnád ingatlanodat és fontos a jó ár, a figyelemfelkeltő megjelenés, a korrekt és profi szakmai támogatottság, biztonság a folyamatban, minden részletre kiterjedő figyelem, támogató közeg stb.
Vagyis ha szeretnéd, hogy jó kezekben legyen legnagyobb vagyontárgyad eladása, fordulj hozzám te is bizalommal! Segítek!?