2018.09.28. péntek este hét és hónap záró meditáció / teremtő est – lélektárs lélekcsalád témakörben. Ha érintett vagy a témában, csatlakozz!

=====================================

LÉLEKTÁRS – LÉLEKCSALÁD

=====================================

Kacsa meditációs est

 

Miért kacsa?

Mert a Kacsa utcában kerül megrendezésre 2 hetente péntek este 6-tól.

 

Miért meditáljunk általában?

Mert a meditációnak számtalan jótékony hatása van. Hasznos az elmének, a testnek és a léleknek. Ezt régen is tudták a mesterek, de most kutatásokkal támasztják alá ezeket a tényeket. Csak néhány az igazolt jótékony hatásokból: a meditáció új agysejtek fejlődését segíti elő, növeli a szürkeállomány kiterjedését és javítja az agy stresszre adott reakcióit, fejleszti a koncentrációs képességet, valamint növeli a tanulási- és memóriakészségeket.

Felgyorsult a világ és az információdömping, aminek ki vagyunk téve a média és a social média hatására, megterhelő az elmének.
Tekintettel arra, hogy az agyunk vezérli a testünket, ez a túlhajszoltság fizikai tünetekben is megnyilvánulhat. A mai világ által diktált tempót folyamatosan senki nem képes követni áldozatok nélkül. Ezért a rendszeres meditáció javasolt.

Ezeken a csoportos, vezetett meditációs eseményekben minden alkalommal egy téma mentén haladunk végig, amely elősegíti a pozitív változásokat, a gyógyulást és a helyzetek megoldását és a célok elérését.

=============================================================

EZEN AZ ESTÉN A LÉLEKTÁRS, LÉLEKCSALÁD LESZ A TÉMA

=============================================================

Az esti program hatására korlátozó hitektől szabadulhatsz meg, új perspektívák nyílhatnak, új szemlélettel gazdagodhatsz.

A teremtő meditációban lélekcsaládunk tagjait és baráti vagy szerelmi lélektársainkat is behívjuk életünkbe. Ezen teremtő meditációk hatására valóban és sokszor nagyon rövid időn belül megmutatkoznak az eredményei a fizikai síkon is. Megjelennek személyek, akik valamilyen hozzájárulás lehetnek az életünkben, legyen szó párkapcsolatról, barátságról, munkakapcsolatról, segítői vagy bármi más kapcsolódásról.

Ha azt érzed meg vagy rekedve, elakadtál, keresed a társad, de nem találod, vagy nem úgy működnek az emberi kapcsolataid, akkor ez az este neked szól!

Jelentős hozzájárulás lehet a te életedhez is!

Helyszín: Budapest 1027, Kacsa u. 16. fszt. 1.
Létszám: max 10 fő
Regisztráció szükséges! Írj egy emailt az info@spiritualcoach.hu címre!

Az esemény díja: 2.900 Ft

Várlak szeretettel!
Petróczy Gábor Balázs
+3670-605-7555

 

A facebook esemény oldala:

https://www.facebook.com/events/2338679012814894/

 

Tízmilliószoros energiájú teremtő nap! 
Fókuszban az „üvegplafon”.
Az meg mi? 

Ha azt érzed képtelen vagy egyről a kettőre jutni, valami történik, visszaránt, egyszerűen akárhogy próbálta eddig, egy szint fölé nem sikerült emelned a egy életterületed – lehet az bevétel/megtakarítás, párkapcsolat, életszínvonal, munka/hivatás terén elért eredmények, stb.
Olyan érzés, mintha egy láthatatlan üvegplafon lebegne a fejed felett, egy pontig elviszed a célodat, aztán történik valami és összedől, amit addig felépítettél.
Példaként: ha tök mindegy mennyi pénzt keresel, a hó végén a félretett pénzed nullához konvergál, mert ha más nem, akkor az autóval történik valami és lesz extra kiadás, ami segít lenullázni a tőkét. Persze ez lehet már terület is, kit hol szorít a cipő? – erről is beszélgetünk az este.

A telihold érzékenyebbé tesz minket és az energiákat, ez köztudott tény, érdemes ilyenkor meditálni, befelé figyelni, rendezni a sorokat.

De mi az a tízmilliószoros nap?

A tibetiek hite szerint a Föld egy évben négyszer olyan energia sugáron halad keresztül, amely a teremtő energiákat a tízmilliószorosára emeli. Ilyen napokon minden teremtés tízmilliószoros erővel hat. Ez mind a pozitív, előremutató, fejlődést segítő gondolatokra, érzelmekre, a szeretettel teljes szándékokra, mind az ennek ellenkezőjét képviselő negatív, visszahúzó, fejlődésedet gátló gondolatokra, érzelmekre, szándékokra és tettekre egyaránt igaz. Ezeken a napokon minden gondolatod, szavad, tetted és ennek következményei tízmilliószorosan hatnak és hatnak vissza rád.
Tudnod kell, ezeken a különleges napokon nemcsak a pozitív gondolatok hatnak tízmilliószoros erővel, hanem a visszahúzó, félelmekkel, rosszindulattal teliek is. Éppen ezért a változásért lépj túl a visszahúzó vagy idejétmúlt gondolatokon, érzéseken, és teremts helyette új, boldog, szeretettel teli világot magadnak!
Ne hibáztass másokat a saját életed nehézségeiért, hanem ismerd fel, hogy boldogulásodért egyedül te tehetsz! Te viszont tehetsz érte.
Ezért ezen a napon különösen figyelj a negatív gondolataidra, és engedd el azokat!

Tudatosan vagy tudattalanul folyamatosan teremtjük a valóságunkat, de egy ilyen napon még érzékenyebbek az energiák, támogatólag hatnak a teremtéseinkre.

A theta meditáció során a tudatalattihoz közvetlen hozzáférésben vagyunk, ebben az erőtérben tudatosan teremteni a valóságunkat alap esetben is sokkal hatékonyabb.
Nincs szükség semmilyen előképzettségre. Ha voltál már hasonló eseményen, akkor nagyjából tudod mire is számíthatsz, hozhatsz magaddal kérdést is, beszélgetünk a teremtésekről, azok megvalósulásáról és a hozzá kötődő hiedelmekről, és arról miként tudjuk magunkat akadályozni a teremtéseinkben, illetve mik hatnak ránk és mik alakítják a valóságunkat.

Az est végén érezheted, hogy erővel telve vagy, teremtő energiáid és fókuszod pedig irányba van állítva és teremtéseid elkezdenek megvalósulni a fizikai valóságodban.

Az esemény díja, amely befektetés az életedbe: 3.000 Ft.
Regisztráció szükséges! Írj egy emailt az info@spiritualcoach.hu címre!
Létszám: max 10 fő
Helyszín: Budapest 1027, Kacsa u. 16. fszt. 1.

Bővebb információ rólam és a munkámról:
http://www.spiritualcoach.hu/

Várlak szeretettel!
Petróczy Gábor Balázs spiritual coach
+3670-605-7555

Spiritual Coaching - Tudatos Teremtés fényképe.

Teremtő est – nyári napforduló

A nyári napforduló, amikor leghosszabb a nappal és legrövidebb az éjjel. A fény ünnepét elég alaposan meg szokták ünnepelni szinte minden kultúrában, és az a megérzésem, hogy ez a mostani napforduló is tartogat különleges energiákat.
Ilyenkor jár a legmagasabban a Nap és a legmagasabb szemszögből tudunk rálátni dolgokra, az életünkre, élethelyzetünkre.

Mitől olyan különleges ez a nap? 
Tekintettel arra, hogy a Nap ezen a napon jár a legmagasabban az égbolton – legnagyobb lehet a rálátásunk saját életünkre. Érdemes kicsit megállni, megfigyelni mi történt eddig, mi van most és mit akarok az életben. Mik állnak az útjában a céljaim elérésének?

Beszélgetünk, más aspektusól rátekintünk, kérdéseket teszünk fel, amelyekre nem gondoltál. Ha eljössz, valami megváltozik, elindul.

Milyen elakadások vannak az életedben?
Anyagiakban, párkapcsolat terén, munka/hivatás vagy valami egészen más? Lehet, hogy van valami félelmed – pókoktól, kígyóktól, bármitől.
Ezek az elakadások vagy félelmek valahova mutatnak, és ebben az időszakban a gyökerekre, a miértekre könnyebben tudunk rálátni, könnyebben születik megértés és feloldás.

Továbbá a június hó amúgy is a bőségről is szól, szóval a terv az, hogy csinálunk egy ThetaHealing teremtő meditációt is. Ezen technika használatakor a tudatalattihoz közvetlen hozzáférésben vagyunk, ebben az erőtérben tudatosan tudjuk teremteni a valóságunkat.

Az eseményhez a hozzájárulás: nincs konkrét díja az eseménynek. Ha hozol valamit vagy pénzben hozzájárulsz a működésemhez, megköszönöm és sokszorosan áradjon vissza hozzád!
Regisztráció szükséges! info@spiritualcoach.hu emailcímre küldött jelentkezéssel.
Maximum létszám 10 fő.
Helyszín: Budapest, II. kerület, Kacsa u. 16. fszt. 1-es kapucsengő.
Időpontja: 2018.06.21. 18:00 – 19:30

Ha bővebben érdekel valami információ rólam vagy a technikáról, vedd fel velem a kapcsolatot!
+3670-605-7555

http://www.spiritualcoach.hu

Spiritual Coaching - Tudatos Teremtés fényképe.

 

Tízmilliószoros napi teremtő est – 2018.05.29.

Alig kezdődött el a tavasz, máris itt van a vége. Panaszra viszont semmi ok, mert jön a nyár!! 

Előtte viszont még pont egy tízmilliószoros napot ajándékoz nekünk a május!
A buddhista kalendáriumban a legjelentősebb napoknak a tízmilliószoros napok számítanak. Ezeken a napokon a minket körülvevő és az általunk kibocsátott energiák is megsokszorozódnak. Ilyenkor nagyobb erővel teremtjük meg az elképzeléseinket. A teremető erő azonban nem válogat, így ha pozitív dolgokra gondolunk, akkor az hatványozódik, ha negatívakra, akkor törvényszerűen az jön létre.

Idén a következő ilyen nap: május 29.

Ennek okán, kihasználva az erőteljes energiákat teremtsünk közösen csodaszép nyarat és fantasztikus élményeket, meg ki mit szeretne!

Ki mire vágyik?

Felejthetetlen nyári kalandok, boldog párkapcsolat, jólét, bőség, egészség vagy valami egészen konkrét dolgot szeretnél?
Mindegy mire vágysz, csak fejezd ki a szándékod, kilőjük az Univerzumba és nagy örömmel várjuk a megérkezését! 

A theta meditáció során a tudatalattihoz közvetlen hozzáférésben vagyunk, ebben az erőtérben tudatosan teremteni a valóságunkat egészen különleges élmény.

Nincs szükség semmilyen előképzettségre. Ha voltál már nálam ilyen eseményen, akkor nagyjából tudod mire is számíthatsz.

Ez a dolog merőben különbözik a klasszikus meditációtól és alapvetően más is a célja.

Technikailag a program: beszélek majd a teremtéseinkről, mit hogyan teremtünk tudattalanul, illetve hogyan tudunk tudatosan a fókuszált figyelmünk és a szándékunk erejével; kérdések és válaszok.

Mit is szeretnénk látni az életünkben? Ezeket összeszedve theta meditációban fókuszált figyelmünkkel és a szándékunk erejével becsatlakozunk a mindent átfogó térbe és “kilőjük” céljainkat az Univerzumba. Majd várjuk, hogy mindez megérkezzen hozzánk! 

A végén mindenképpen érezheted, hogy megkönnyebbültél, teremtő energiáid és fókuszod pedig irányba van állítva és teremtéseid elkezdenek megvalósulni a fizikai valóságodban.

Az eredmények gyakran elképesztőek…

Az eseményhez a hozzájárulás díja: 3.000 Ft, mely sokszorosan áradjon vissza hozzád!

Regisztráció: jelentkezz az eseményre az info@spiritualcoach.hu email címre küldött üzenettel!

Maximum létszám 10 fő.

Várlak szeretettel!
Petróczy Gábor Balázs
spiritual business & life coach, mentor, ThetaHealer
+3670 605 7555