Korábban is kerestél már fel szakembert vagy magad próbáltad megoldani az életed kríziseit, mégsem jutottál előrébb? Kerested az utad, de csak a sötétben tapogatóztál?

Szürkének érzed magad vagy elveszettnek? Nem találod a helyed? Talán még az is bántó számodra, hogy körülötted mindenki olyan jól boldogul?  Sikeresek, jó a párkapcsolatuk és le sem hervad az arcukról a mosoly. Te is erre vágysz csak nem tudod hogyan érd el?

Eszerint elakadtál!

Elképzelhetőnek tartod, hogy a nézőpontod, a dolgokról alkotott véleményed, tehát te magad vagy az akadály? 

Akárhogyan is érzel most, Megoldás mindig van!

Ahogyan Marcus Aurelius már kétezer évvel ezelőtt megfogalmazta: „Az akadályok melyekbe az úton ütközöl, segítenek, hogy végigmenj rajta. Az akadály maga az út”

Amiben én tudok segíteni neked az AZ, amire te magadtól nem látsz rá! Ismered a mondást: „A fától nem látjuk az erdőt.” A dolgoknak több aspektusa van, de amíg benne vagyunk csupán egyetlen nézőpontból látjuk.

Az eddigi tapasztalataidat, adottságaidat, tulajdonságaidat és lehetőségeidet stb. figyelembe véve segítem elő a fejlődésedet, segítek neked meglátni az erdőt a fa mögött!

Nem kínálok kész megoldásokat, hiszen ilyen nem létezik. Nem kápráztatlak el azzal, hogy én tudom a választ! Honnan is tudnám, hiszen a te életedről van szó! De tudok segíteni abban, hogy megtaláld a problémáid gyökerét, feldolgozd a múlt sérelmeit és végre tovább tudj lépni!

Neked egy dolgot kell tenned: figyelni és őszintének lenni önmagaddal.

A kérdéseimmel és az évek során elsajátított technikákból kialakított saját módszerem segítségével rámutatok, hogy te magad vagy képes megtalálni a saját válaszaidat. Akkor a TIÉD, amikor te ismered fel! Így képes leszel őszintén felelősséget vállalni önmagadért és beállni a döntésed mögé, végigvinni azt, ami a szívedből eredő vágy.

Honnan tudod, hogy segítő mentorra van szükséged? Vess egy pillantást a 9 pontra, és ha úgy érzed, több is rád illik, már meg is van a válasz.

1. elveszettnek érzed magad: nem tudod, ki vagy, és mit akarsz az élettől.

2. azt érzed bizonyos események ismétlődnek és nem találod a kiutat.

3. kétségeid vannak (legyen szó párkapcsolatról, karrierről stb.): a mentor segít felismerni a belső álmaidat és vágyaidat.

4. önértékelés és önbizalom problémákkal küzdesz, amely kihat az egész életedre.

5. van egy célod, ám nem tudod, hogyan érhetnéd el.

6. olyan munkára vágysz, amit szívesen csinálsz és szeretnél több pénzt keresni.

7. érzékeny vagy a stresszre: folyton felbosszantanak a legbagatellebb helyzetek is.

8. trauma ért – válás, szakítás vagy egy szerettednek az elvesztése, és képtelen vagy feldolgozni elengedni és továbblépni.

9. úgy érzed, gond van az egészségeddel (például szorongás, alvásproblémák vagy fejfájás kínoz).

A kérdésekkel leásunk a probléma gyökeréhez. A felismerések, elengedések, döntések hatására pedig feloldjuk a blokkokat, hitrendszereket és elakadásokat.

Szeretem ezt a hivatást!

Azért döntöttem úgy, hogy mások segítésének szentelem az életem, mert csodálatos érzés látni a változást, a mosolyok mögött rejlő boldogságot.

Amennyiben úgy érzed szeretnél végre megoldást találni a mardosó problémákra, gyere el, ismerd meg a módszereimet és dolgozzunk együtt!

Vedd fel velem a kapcsolatot a következő telefonszámon vagy emailcímen: +36-70-605-7555 vagy info@spiritualcoach.hu.

Együtt képesek leszünk változtatni több mosoly és egy jobb élet reményében!

Készen állsz? Én igen! 🙂