Pár évvel ezelőtt egy hirtelen ötlettől vezérelve tartottam egy újévi meditációs estet – voltaképp egy Teremtő Estet.
Ennek a vezetett meditációnak az a különlegessége, hogy jelentősen képes “felborítani”/felülírni azokat a valóságunkról alkotott elképzeléseket, amikről azt gondoljuk igazak.
“Üdvözöllek a kvantumfizika csodálatos világában, ahol bármi megtörténhet, annak az ellenkezője is, és van hogy nem történik semmi.”
Konzultációkat, illetve manifesztációs meditációkat követően rendszeresen kaptam visszajelzéseket résztvevőktől – meg voltak hökkenve saját teremtéseik kapcsán… ?
Ezért most covid ide, járvány oda – a letőséget most is megadom azoknak, akik szeretnének személyesen részt venni a hagyományos Újévi Teremtő Esten.
A korábbiakhoz képest annyi változás van a rendelet miatt, hogy a létszámot maximalizáljuk tíz főben, illetve nem a megszokott Mantra jóga stúdióban tartom, hanem a Szondi/Bajza sarkán – tehát ez egy VIP ÚJÉVI TEREMTŐ EST lesz! ?
Minimum létszám nincs, de ha szeretnél itt lenni, akkor helyedet biztosítsd be mihamarabb és visszajelzést követően szándékodat utalással erősítsd meg. Köszönöm!
Nagyjából egy órára tervezem az eseményt, ami egy jó kis útravalónak ígérkezik a 2021-es év indításaként. ??
Időpont: 2021.01.01. 15:00
Hozzájárulás: 5.000 Ft
Jelentkezni: messenger vagy 06706057555 vagy info@spiritualcoach.hu