Az elmúlt napokban, de ma különösen, többektől hallottam, hogy mélyponton vannak – meginognak vagy elgyengülnek, elbizonytalanodnak, azt érzik összecsapnak felettük a hullámok.
 
Biztos a Merkúr retrográd időszaka is hat így, ugyanakkor sajnos vagy nem sajnos, aki a tudatosság felé halad vagy a tudatosság útján jár és lelép erről az ösvényről, lényegesen nagyobb kontrasztot fog megélni, mint korábban, öntudatlan állapotban, ha valami elvitte a fókuszt.
 
A jó hír viszont az, hogy mint a keljfeljancsi, egyik percről a másikra ahogyan meg tudsz zuhanni, ugyanúgy fel is tudsz állni. ?
 
Hiszen amikor egy jó hírt kaptál a minap, egy jó lehetőséget az üzleteddel kapcsolatban vagy előléptetési lehetőséget a munkahelyeden, betoppant az életedbe egy számodra fontossá vált személy, nyertél egy nagyobb pénzösszeget vagy sikerült pontot tenni egy régóta húzódó never ending sztori végére – abban a pillanatban igazán a jelenben voltál, ott nem volt problémád, nem voltak félelmeid, minden gyönyörűen ragyogott, és elhitted, hogy minden csodaszép és minden nagyszerűen megoldódik! ?
 
Előtte lévő nap, de még akár az előtte lévő percben sem tudhattad mi vár rád mindjárt.
És ez bizony a holnappal is így van, illetve a következő pillanattal úgyszintén.
 
A kérdés továbbra is csak ennyi: addig hogyan akarod élni az életed? Hiszen úgy is el fog jönni a következő pillanat, el fog jönni a holnap… Akármit is teszel, el fog jönni. Felkészülten várod vagy csak megfigyeled, ahogy elhalad addig az idő, majd elhalad a holnap is?
 
Mert – és ez itt nagyon fontos – a szerencse, a jó hírek akkor találnak ránk, ha alapvetően mi jól vagyunk. Másként fogalmazva, erről már korábban írtam, a szerencse = a lehetőség találkozása a felkészültséggel.
 
Egy időben, ha azt érzed, hogy most nehéz, ha most egy fűszálat nincs kedved és erőd félretenni, és mindenki elmehet a búsba, akkor meg engedd meg magadnak ezt az érzést!
Engedd át magadon, ne harcolj ellene! Csak engedd!
És ki fog dobni, mint egy örvény.
 
Persze itt is ökölszabály az egyensúly megtartása! Ha már egy hete tart ez az elmélyülés, akkor túllőttél a célon. ? Ez esetben nagyon gyorsan fejezd be ezt a magatartást! ?
Szóval ez egy pár óra, egy fél nap, egy teljes nap akár, de semmiképpen nem napok. Egy ponton, ha ezt valóban megéled, és átengedted magadon, akkor rájössz, hogy ennek semmi értelme, és elkezded a fókuszodat más irányba tenni. Ennek következtében megváltoznak az érzéseid, megváltoznak a gondolataid, megváltoznak a cselekedeteid és mész tovább. ??
 
Mert holnap új nap van. ☝️ Új lehetőségekkel és új tapasztalatokkal. ? Az élet itt van. ?
ÉLJ! ÉLJ BOLDOGAN!! ???