Mi az oka annak, hogy nem voltam aktív az elmúlt hónapokban? ?

Olyannyira, hogy többen meggyanúsítottak azzal, hogy feladtam, befejeztem, leléptem az útról. És többen el is kezdtek győzködni, hogy ne tegyem, mert “ez az én utam”.
Minden egyes személyes megkeresés természetesen nagyon jól esett, hogy aggódtok értem. ?

Ezúton is köszönöm régi és új klienseimnek, akik megtiszteltek bizalmukkal az elmúlt időszakban, hogy egy-egy elakadás vagy probléma megoldásában segítségükre legyek! Voltak akik mindössze az online térben található információk alapján, mások ajánlás útján illetve voltak akik személyes beszélgetés alapján döntötték el, hogy felkeresnek.
Mivel ez egy olyan műfaj, hogy én magam sem tudom még az elején, hogy mi lesz a konzultáció vagy a folyamat menete, így azt sem tudom megmondani, hogy valójában mire is számítson az, aki felkeres, mindössze támpontokat tudok adni biztató dolgokat mondani, a korábbi tapasztalataim és visszajelzések alapján, illetve azt, hogy mindig van megoldás.
Az elmúlt időszakban is kaptam megható visszajelzéseket, szemtanúja voltam csodás változásoknak – köszönöm! ?

Ezúton szeretnék mindenkit megnyugtatni, hogy vagyok, voltam és leszek – ékes példája ennek a holnapi Természetgyógyász Magazin XXIII. Ezoterikus Karácsonyi Fesztiválja – ahol magam is tevékenykedek és rövid konzultációkat tartok ismét, mint az előző években. ?

Egy időben beszámolok arról is most, mi volt az oka ennek a “visszavonulásnak”.

Sokan vagyunk sokfélék – voltak akik ismertek és hittek bennem, mások ismerni véltek és kételkedtek, na és akkor vannak ugye akik nem ismertek mégis hittek bennem, és természetesen van azok tábora, akik nem ismernek és nem hisznek bennem, meg ezekben a “spiri maszlagokban”.Talán röviden ezekre a fő csoportokra lehet osztani az embereket, akikkel én találkozom, ha szóba kerülnek azok a dolgok, amelyekkel ezen a téren foglalkozom.

Ugyanakkor az tény és való, hogy voltak időszakai az életemnek, amikor jobban jelen voltam a fizikai síkon, míg volt olyan is, amikor szinte “elszakadtam” innen. Ez lehetne egy külön bejegyzés témája is, ezért erről most csak ennyit írok: ha túl sokat foglalkozol a felső szférákkal és nincs meg az ellenpólus, könnyen megtapasztalhatod ezt. Viszont nem érdemes, mert itt vagyunk fizikai testben, ezen a bolygó méretű játszótéren, amit Földnek nevezünk, ezért fontos a megfelelő “földeltség”. Különösen, ha szeretnénk jól érezni magunkat a bőrünkben, és azt, hogy jól haladjanak a dolgaink a fizikai síkon.

Nos, ahogy említettem, velem is előfordult az elmúlt másfél évtizedben, hogy felborult a rend és eltolódtam a felső szférák irányába, kaptam is kritikákat – egyik ilyen kifejező így szólt: “lógok a levegőben”, a másik:”emiatt nem vagyok hiteles”. Ez utóbbival annyit nem foglalkoztam, mert egy edző képes a sportolóból kihozni a legjobb formáját és eléretni vele akár az olimpiai aranyérmet úgy, hogy lehet ő maga nem volt ennek az eredménynek és sikernek a közelében sem. És fordítva is igaz, nem feltétlen a legjobb sportolók lesznek a legjobb edzők – pedig ők volnának a leghitelesebbek ezen logika alapján. Rövidre zárva, csak a hasonlat miatt hoztam ezt példaként nem magamat hasonlítom az aranyérmes sportolókhoz vagy azok edzőihez. ?

Hogy miért írok erről ilyen hosszan?
Nyilván voltak akik kritikaként fogalmazták meg felém véleményüket, mások viszont őszinte visszajelzést adtak. Rendelkezem olyan mély önismerettel, hogy meg tudom különböztetni a kettőt egymástól, illetve voltak pontok, amiket magam is láttam már korábban is, és egy ponton úgy döntöttem intenzívebben változtatok ezen a dolgon, mint eddig. Így a fő fókuszomat levettem a spirituális és ezoterikus tanokról és áttettem más területekre, ami sokkal jobban kötődik a fizikai sík értékrendszeréhez…

Van egy dolog, ami 20 éve foglalkoztatott, vissza-visszatért, de sosem vágtam bele. Valami mindig visszatartott. Eddig. Pontosabban korábbi években elég sok tapasztalatot szereztem ingatlanok adásvételével kapcsolatban és a kapcsolódó területek vonatkozásában, de mégis a másik oldalon voltam. Idén nyár elején viszont elkezdtem ingatlanközvetítéssel foglalkozni. Ennek a szakmának nem éppen a legjobb a megítélése általánosságban (az én részemről sem volt ez másként korábban – tisztelet a kivételnek), de nagyon örülök, hogy megtettem ezt a lépést! Belelátok ennek a gigantikus és szövevényes szakma rejtelmeibe napról napra egyre mélyebben.
És ha már itt tartunk, igen – ha ingatlan adásvételben lenne elakadásod/kihívásod, segítségre volna szükséged, már abban is jelentős mértékben tudok hozzájárulás lenni a te életedben is.

Ezt egy állomásnak tekintem az életemben, nem a végső cél számomra. Arról viszont, hogy mi a további célom, egyelőre még nem nyilatkozom, de mindenki megtudja időben, akit érdekel. Egyelőre viszont még nem tartunk ott. ?

Neked van-e olyan dolog az életedben, amit halogattál sokáig, de motoszkál benned, hogy csak meg kellene lépni, amíg még van rá lehetőséged? Érdemes elkezdeni ezen gondolkodni és ha azt érzed szükség volna megerősítésre, támogatásra vagy egyáltalán kitisztázni, hogy mi is az – megtalálsz egyéni konzultáción is, illetve hamarosan itt van az év vége és kezdődik az Újév – ami most már hagyományőrző módon teremtő esttel fog indulni. Így hát az is egy remek alkalom arra, hogy letedd a múltad és új dolgokba, új kihívásokba vesd bele magad! Annyi mindent tudhatsz meg magadról, tanulhatsz és tapasztalhatsz a világról, ha belekezdesz valami újba – el sem tudod még most képzelni milyen varázslatos utazás tudja kezdetét venni.