pszichológushoz járni ciki, coach-hoz járni trendi?

„Mondd el!” csomag – Limitált „kiadás”!

 

Miről is van szó? Pár példa, amikor szükséged lehet szakemberre:

Tulajdonképpen amikor pszichológushoz mennél valamilyen problémával, akkor szinte biztos, hogy én is tudok neked segíteni. Ezt részletesebben is kifejtem, röviden csak annyi, hogy pszichológusok is járnak hozzám konzultációra.

Van valami nyomasztó lelki terhed, gondod, amit szeretnél valakivel megosztani, szeretnél tőle megszabadulni, szeretnél megkönnyebbülni.

Vannak olyan titkaid, amiket szeretnél megosztani valakivel, de nincs kivel, vagy valami oknál fogva ezt még a legbelsőbb körödben sem vállalnád fel.

Van barátod, barátnőd, akivel szoktatok beszélgetni, trécselni, de nem úgy hallgat meg, esetleg nem nyújt olyan támaszt, nem ad olyan válaszokat, visszajelzéseket, stb., amire és ahogyan neked szükséged volna.

Hiányosságok az önbizalom önértékelés önbecsülés területén.

Félelmek uralnak, maguk alá gyűrnek.

Megrekedt állapotból nem tudsz kilépni vagy oda vissza-visszacsúszol.

Azt gondolod pszichológus megoldás lehetne, hogy feltárd lelked mélyen rejlő nyomasztó terheket vagy megszabadulj elmédet behálózó sötét gondolatoktól, de nem akarod, mert akkor például mit gondolnak mások?

Vagy: „Nekem nincs szükségem „dilidokira”, mindenki hagyjon békén!” – de belül magad is érzed, hogy valami nincs rendben. Vágysz rá, hogy boldog életet élj, békében és könnyedén tudd élvezni az életet!

Itt jövök én a képbe, mert tudok megoldást a helyzetre! Coach, mentor, terapeutaként értő figyelemmel, releváns szakmai tapasztalattal és tudással állok rendelkezésedre. Ráadásul coachoz járni manapság igazán trendi dolog! 😉

 

Lehetek neked is a legfőbb bizalmasod?

Bejelentkezés: +36706057555

Az első alkalom díjmentesen vagy féláron!

(részletek lentebb, a díjaknál)

 

További előnyök és érvek:

Nagyon sokan klienseim közül megtiszteltek bizalmukkal, és olyan dolgokat meséltek el nekem, amiket korábban másnak még nem. Miért? Valószínűleg azért, mert az ember ösztönösen megérzi ki az, akiben lehet bízni, és ki az, akiben nem. (Persze időnként megesik, hogy valaki visszaél a bizalmunkkal, a legféltettebb vagy éppen legsötétebb titkainkkal, de itt ettől nem kell tartanod.)

Rólam nem fogsz sehol találni sem az interneten, sem máshol semmilyen rosszalló megjegyzést, hogy visszaéltem volna bárkinek is a bizalmával, hogy titoktartásomat megszegtem volna, hogy tisztességtelenül jártam volna el bárkivel szemben stb. Pedig már 10 éve, hogy ezt a segítői munkát főtevékenységként csinálom. Nekem ezek fontos alapkövetelmények magammal szemben, és ezekhez tartom is magam.

Rengeteg emberi sorsot hallgattam végig és dolgoztunk fel jelenkori vagy múltbéli terheket, sokkokat, traumákat, szakítás válás gyász vagy kirúgás, kiégés és így tovább – az élet írja a legszínesebb forgatókönyveket.

Persze nem kell ahhoz tragédiáknak történnie, hogy például ezt mondd magadnak: „Nekem ez jó lenne, én ezt akarom! A testi-lelki egyensúlyomat segítené, ha rendszeres időközönként megoszthatnám valakivel életem eseményeit, jót-rosszat egyaránt. Fontos vagyok a magamnak!”

Ezt biztosítom neked!

Jöhetsz alkalmanként is, de természetesen, ha folyamatban gondolkodunk, jobban megéri, de nem csak anyagilag, hanem az eredmények is sokkal látványosabbak, mélyrehatóbbak és tartósabbak.

Mi az amit én tudok nyújtani neked ilyen keretek között?

 • kedvesség
 • nyitottság
 • kellemes kényelmes melegséget árasztó, nyugodt otthonos környezet (nincs feszülés, feszengés, kínos helyzetek)
 • értő figyelem,
 • meghallgatás,
 • ítélkezés nélküliség
 • bizalom- és biztonságérzet megteremtése
 • támogatás
 • extra helyzetekben távolból is tudok segítséget nyújtani, konzultáción kívül is
 • tisztánlátás (madártávlatból való rátekintés a felvázolt helyzetekre)
 • holisztikus szemlélet (testi-lelki-szellemi vagy másként: fizikai-asztrális-szakrális)
 • visszajelzések
 • szakmaiság és profizmus érthető emberi nyelven (a saját magam képzésébe, fejlesztésébe fektetett időn, energián és több millió forinton felül a 10 év releváns szakmai tapasztalat, a több ezer óra konzultáció és több száz kliens, akikkel együtt dolgoztam ez idő alatt, továbbá az a tény, hogy pszichológusok is járnak hozzám, hiteles alapot szolgál ahhoz, hogy ezt merjem állítani)

 

Mindezen felül mennyivel vagyok több, mint egy barát?

Ez az óra alkalmanként rólad szól, csak rólad.

Mire értem ezt?

Nincs az, hogy „Na jó, eddig én meséltem a történetemet, most te jössz! Mi van veled?”
Nem kell hallgatnod az én sztorijaimat az életemről.
Van amikor az ember szívesen hallgatja a másikat, de vannak helyzetek, amikor egyszerűen csak arra van szükségünk, hogy kiöntsük a lelkünket, anélkül, hogy utána hallgatni kelljen másikat. Néha csak annyit szeretnénk, hogy valaki meghallgasson, és utána megkönnyebbülten távozhassunk, hátrahagyva a „tett színhelyét” és a terheket…

Nálam ezt mind megteheted.

Tekintettel arra, hogy én nem vagyok érzelmileg érintett a történetben, nem ismerem a szereplőket, ezért kívül tudok maradni a helyzeten, és más szemszögből rálátok olyan helyzetekre, amiket te vagy egy barátod nem venne észre (pont azért, mert érzelmileg vagytok érintettek abban a történetben).

Sokszor valakinek – akivel nem annyira közvetlen a viszonyunk, mint egy barátunkkal vagy családtagunkkal – könnyebben meg is nyílunk, könnyebben mondunk el neki dolgokat, és könnyebben is fogadunk el visszajelzéseket.

Egy barátod, közeli hozzátartozód, lehet, sosem fogja neked megmondani az őszinte véleményét egy adott helyzetben és nem fog valódi visszajelzést adni viselkedésedről. Nem akarjuk elrontani a kapcsolatainkat. Ha mégis megteszi, sok esetben tényleg a kapcsolat rovására megy, vagy egyszerűen nem fogadjuk el. Így működünk, ezek természetes emberi reakciók.

 

Miben vagyok más, mint egy pszichológus?

Kérdezd meg a pszichológus klienseimet! – most már egyre több van belőlük. 😉

Persze, ha ezt nem tennéd, megosztom veled én mit tudok nyújtani neked.

Nem „szakmázom”, vagy legalábbis nem nagyon. Emberi nyelven, érthetően segítek egy-egy probléma mögött meghúzódó pszichés dolgokat megértetni.

Olyan összefüggésekre irányítom rá a figyelmed, amikre magadtól az életben nem jössz rá, és lehet más sem. Legyen ez az én USP-m, én ezzel kitűnök a tömegből.

Tanultam pszichológiát (nem is keveset), de mégis inkább intuitív módon érzek rá a dolgok mélyére, ami segíthet neked is abban, hogy befejezd akár rossz szokásaidat és újakat alakíts ki, megváltozzon az életszemléleted, és összességében jobban érezd magad a bőrödben. Mert ez az én nagy célom! Szeretném, ha jobban éreznék magukat az ügyfeleim – és ezt mindenkinél el is érjük.

Ez talán nem különbség, mindenesetre nálam erre számíthatsz: nem ítélkezem klienseim céljai, sem szokásai felett – ki mit akar elérni, megvalósítani, megélni, stb. Számomra az fontos, hogy te összhangba legyél céljaiddal, vágyaiddal. Amikor ez az összhang egyre inkább létrejön, úgy leszel egyre inkább kiegyensúlyozott és harmóniában önmagaddal és a környezeteddel.

 

Jól hangzik? Akkor lássuk a lehetőségeket!

 

 

3+1 féle konstrukció közül választhatsz.

A „+ 1 lehetőség” annyit jelent, ha alkalmanként jönnél. Díja 11.800 Ft/alkalom, 1 alkalom 60 perc.

 

Limitált csomagajánlatok!

 

Negyedéves „Mondd el!” csomag:

Ebben a konstrukcióban 6 csomag érhető el!

Hetente 1 alkalom: (összesen 13 alkalom, 1 alkalom 60 perc)

+ Bónuszok!!

 • Ajándékcsomag (5.000 Ft értékű – tartalma meglepetés)
 • Névre szóló ajándék kupon (5.000 Ft értékű – bármilyen további konzultáció, csomag vagy esemény vásárlásánál felhasználható)
 • Nem névre szóló ajándék kupon (5.000 Ft értékű – bármilyen további konzultáció, csomag vagy esemény vásárlásánál felhasználható, egy barátod, rokonod vagy ismerősöd tudja felhasználni)

 

Negyedéves „Mondd el!” csomag értéke: 168.400 Ft

============================================
Negyedéves „Mondd el!” csomag díja: 129.900 Ft
============================================

Részletfizetés esetén is elérhető!

3 részletben történő fizetés esetén a Negyedéves „Mondd el!” csomag díja: 144.900 Ft

Bejelentkezés és időpont egyeztetés:

+3670-605-7555

info@spiritualcoach.hu

 

 

 

Féléves „Mondd el!” „S” csomag:

Ebben a konstrukcióban mindössze 3 csomag érhető el!

Két hetente 1 alkalom: (összesen 13 alkalom, 1 alkalom 60 perc)

+ Bónuszok!!

 • Ajándékcsomag (10.000 Ft értékű – tartalma meglepetés)
 • Névre szóló ajándék kupon (5.000 Ft értékű – bármilyen további konzultáció, csomag vagy esemény vásárlásánál felhasználható)
 • Nem névre szóló ajándék kupon (5.000 Ft értékű – bármilyen további konzultáció, csomag vagy esemény vásárlásánál felhasználható – egy barátod, rokonod vagy ismerősöd tudja felhasználni)

 

Féléves „Mondd el!” „S” csomag értéke: 173.400 Ft

===========================================
  Féléves „Mondd el!” „S” csomag díja: 139.900 Ft ===========================================

Részletfizetés esetén is elérhető!

3 részletben történő fizetés esetén a Féléves „Mondd el!” „S” csomag díja: 149.900 Ft

Bejelentkezés és időpont egyeztetés:

+3670-605-7555

info@spiritualcoach.hu

 

 

Féléves „Mondd el!” „L” csomag:

Ebben a konstrukcióban mindössze 3 csomag érhető el!

Hetente 1 alkalom: (összesen 26 alkalom, 1 alkalom 60 perc)

+ Bónuszok!!

 • Ajándékcsomag (10.000 Ft értékű – tartalma meglepetés)
 • Névre szóló ajándék kupon (10.000 Ft értékű – bármilyen további konzultáció, csomag vagy esemény vásárlásánál felhasználható)
 • Nem névre szóló ajándék kupon (10.000 Ft értékű – bármilyen további konzultáció, csomag vagy esemény vásárlásánál felhasználható – egy barátod, rokonod vagy ismerősöd tudja felhasználni)

 

Féléves „Mondd el!” „L” csomag értéke: 280.830 Ft

===========================================
  Féléves „Mondd el!” „L” csomag díja: 199.900 Ft
===========================================

Részletfizetés esetén is elérhető!

3 részletben történő fizetés esetén a Fél éves „Mondd el!” „L” csomag díja: 229.900 Ft

 

Az első alkalom díjmentesen vagy féláron!

Ha érdekel ez a lehetőség, de „bizarr” rágondolni, hogy kifizess előre ennyi pénzt, úgy, hogy nem is ismersz, tökéletesen megértem.

Éppen ezért azt találtam ki, hogy ez első alkalommal az egy alkalmas díjnak mindössze a felét kell kifizetned, akár folytatjuk a munkát, akár nem. Így egy valóban mérsékelt kockázat mellett van lehetőséged személyes élményt, benyomást szerezni arról, milyen lehet velem együtt dolgozni.
Azt remélem így könnyebben tudod eldönteni, hogy szeretnél-e élni ezzel a lehetőséggel vagy sem.

Sőt, amennyiben ott helyben úgy döntesz, hogy a megkezdett munkát folytatjuk, akkor azt a fél díjat is elengedem, és ez az első találkozás egy plusz alkalom* volt a számodra, díjmentesen.

 

Amennyiben további kérdés felmerülne a csomagok vagy bármi, a munkafolyamat kapcsán, kérlek keress elérhetőségeimen!

 

Bejelentkezés és időpont egyeztetés:

+3670-605-7555

info@spiritualcoach.hu

 

*ebben az esetben ez a találkozás a csomagokban meghatározott alkalmak számán felül plusz alkalomnak számító nulladik ülésnek minősül

 

 

 

Megosztom
Share on Facebook
Facebook