Köszönöm a bizalmat! Nélkületek nem sikerült volna. ??

 

 

Amikor arról beszélek, hogy más a hozzáállásom, mást képviselek az ingatlanközvetítők között, mint a mainstream. ?
Vagy mi a hozzáadott értéke a munkámnak – többek között hogyan és miként tudom bemutatni ugyanazt a lakást az érdeklődőknek, hogy az valóban felkeltse a piac érdeklődését. ?
Vonzó legyen a potenciális vevők számára, hogy kijöjjenek megtekinteni a lakást és tudjunk beszélni a részletekről. ?
Miért ezt a lakást tekintsék meg, miért ennek az ingatlannak a megvásárlásán gondolkozzanak, a potenciális versenytársai helyett. ?

 

Mindezt a legszemléletesebben ezekkel a fotókkal, illetve legrövidebben lakás tulajdonosának a visszajelzésével tudnám bemutatni. (Plusz egy alaprajzzal, amit szerkesztettem ehhez a lakáshoz – a hirdetéseknél vagy van vagy nincs, de sokszor, ha van sem informatív vagy nem éppen vonzó…?‍♂️)

 

 

Közel egy évig nagy iroda profi fotós fotóival volt hirdetve a lakás eredménytelenül, majd ekkor keresztezték egymást útjaink a tulajdonosokkal és egy hónappal később már arról beszéltünk mikor koccintunk az irodában a sikeres szerződéskötésre. ??

 

“Szia Gábor!

Köszönjük a kedves sorokat, mi is nagyon jól éreztük magunkat “nálatok”, nagyon jó hangulatú volt a szerződéskötés.
Igen, sajnos kicsit hirtelen lett vége, én is szívesen megünnepelném rendesebben is ezt a nagyszerű eseményt, egyetértek: legyen majd egy ilyen is!

A munkáddal kapcsolatban csak jót tudok mondani, és nagyon köszönjük, hogy ilyen türelmes, alapos és kedves voltál. Pedig tudjuk, hogy nem volt egyszerű ügy, sem emberileg, sem szakmailag, de kiváló pszichológiai érzékkel és határozott szakmai szempontok mentén remekül kezelted mindkét részt.
Különösen értékeltem, a folyamatos és rendszeres kapcsolattartást és visszajelzést, ami nagy biztonságérzetet adott, arra nézve, hogy maximálisan kézben tartod az ügyet és lehet rád számítani. Tényleg éreztem, hogy képviselsz minket, és hajtod az eladást.
Nem is beszélve arról a bravúrról, amit kihoztál a lakás fotóiból, amikor energiát és időt nem sajnálva órákig tartó pakolással csodát tettél a szobákkal. Ezt sokadszorra is nagyon köszönöm!
Emberileg is, szakmailag is kiváló munkát végeztél szerintem, szerencsésnek érzem magunkat, hogy veled lehettünk kapcsolatban, és természetesen másoknak is lelkesen fogunk ajánlani.
További sok sikeres adásvételt, és szép napokat kívánok, a találkozásig is: Ilona”