Hagyományőrző Teremtő Est – a XXI. század első évtizede utolsó évének első napján! ?

Tudom, hogy még mindenki az év végi hajtásban és a nagy karácsonyi készülődésben van, de az idő nem szalad, hanem egyenesen száguld! Ennek okán már most szólok, hogy immáron harmadik alkalommal kerül megrendezésre az előző évek sikerei nyomán az Újévi Teremtő Est a Mantra Jógastúdióban!

Mire is jó ez?

Amúgy is érdemes foglalkozni azzal mit szeretnénk az életünkben – milyen tapasztalásokra vágyunk, milyen minőségben szeretnénk élni, mit szeretnénk elérni.

Újév alkalmával sokan fogalmaznak meg sok mindent – újévi fogadalmak, amelyeknek nagy része a napok és hetek előre haladtával tűnik a feledés homályába.

Azért, hogy ez ne így legyen, hanem a most aktuális vagy éppen rég elfeledett vágyak, célok felszínre törhessenek és valóban meg is valósuljanak – tenni is kell értük. Néha nem sokkal többet, minthogy a szándék erejével megfogalmazzuk azt és meditatív állapotban már látjuk annak megvalósulását.

Agykutatók sokat foglalkoznak ezekkel a dolgokkal, hogy miként teremtjük saját valóságunkat. Anélkül, hogy ezekről a tanulmányokról hosszan mesélnék, inkább tapasztalatokat és élménybeszámolókat osztanék meg veletek. Az idei évi január 1-jei Teremtő Est után röviddel kaptam olyan visszajelzéseket résztvevőktől, hogy el sem hiszik, hogy ez megtörtént és hogy ennyire gyorsan!

Márpedig sok-sok tapasztalat és visszajelzés alapján nyugodt szívvel állítom, hogy ez nem ritkaság – ezért csinálom. ?

Azok kedvéért, akik nem voltak ilyen eseményen: semmilyen előképzettségre nem lesz szükség. Nem egy “elvont”, keleties, mantrákat ismételgető meditációs estre kell készülni, nem is hosszan csendben, befelé figyelő mély meditációról van szó. Vagyis, nincs ami visszatartson, ha szeretnél adni magadnak is egy esélyt!

Az esemény regisztrációhoz kötött:
Küldj egy üzenetet a facebook messengeren vagy e-mailben az info@spiritualcoach.hu e-mailcímre.

Az esemény díja: 5.000 Ft, melyet a helyszínen is rendezhetsz vagy a könnyebb és gyorsabb adminisztráció érdekében előre is utalhatod a MagNet Bank 16200209-17065362 számú számlaszámra.

A helyszín idén is a Mantra Jógastúdió
Cím: Budapest, II. kerület, Margit krt. 31-33. /25-ös kapucsengő/

Időpont: 2020.01.01. 19:00 kezdettel /várhatóan egy órás program/