Nem úgy sikerülnek a dolgaid, ahogyan eltervezted? Útvesztőben érzed magad?

IGENIS VAN KIÚT!

 

Mindig megkapjuk a feladatunkhoz, a feladat megoldásához szükséges eszközöket is. Mindig. Ott van benned, ott van körülötted, és ha a megoldásra figyelsz a probléma helyett, meg is találod és képes vagy meg is oldani. Megy ez egyedül is – talán hosszabb az út és fárasztóbb, mint segítséggel, de hát ezért vannak a segítők, coachok – akár mint én is – hogy segítsünk neked.  Szabad választásod ez is – egyedül haladsz vagy segítséget kérve.

 

 

Sokszor azt kitalálni, mit is szeretnél vagy több dolog közül kiválasztani az igazán megfelelőt, eleve kihívás tud lenni. A célod mellett a döntést meghozni és elköteleződni sokszor még nehezebb feladat. De igazán, a döntés mögé beállni nehéz.

Elindulsz az úton és szembetalálod magad különböző kihívásokkal, amelyekre nem számítottál, amikor döntöttél és elindultál a célod, vágyad felé vezető úton.

Ekkor jó, ha valaki ott van melletted és fogja a kezed és átsegít az akadályokon, hogy rátalálj a saját belső megoldásodra, egy külső “szemlélő” segítségével.

Ezért hatékonyabb egy tematikus folyamat, mint egy-egy a hoc alkalom a téma mentén. Ugyanakkor természetesen olykor előfordul az is, hogy egy-egy alkalom, egy-egy felismerés vagy felülírt hitrendszer képes hozni extra változásokat és eredményeket.

Ebben hiszek, és ezért foglalkozom annyit azzal, hogy keresem a leghatékonyabb eszközöket saját magam és mások életminőségének javítására, céljainak elérésére.

A korábbi csomagok helyett viszont egyszerűsítettem – mindenki maga dönti el, hogy folyamatban szeretné, hogy végigkísérjem vagy egy-egy alkalommal tanácsadásra/konzultációra van szüksége – a díjak egységessé és kedvezőbbé váltak.

 

Konzultáció díja: 9.000 Ft
(alkalmanként 60-75 perc)

 

Bejelentkezés: +3670-605-7555

 

 

 

Megosztom
Share on Facebook
Facebook