Valóban?
Én ezzel vitatkozom.

Igenis ábrándozzál! Merj álmodni! Legyenek vágyaid, legyenek álmaid!
És persze aztán tegyél lépéseket a megvalósításuk felé.

A vágyaink hajtanak minket előre, a céljaink elérése felé. Ellenben, ha nem engedjük meg magunknak, hogy „visszamenjünk gyerekbe” és szabadon álmodozzunk, korlátok nélkül, akkor korlátokat szabunk saját magunk teremtő erejének.
Az Univerzum teremtő energiái végtelenek. Viszont csak addig vagyunk képesek teremteni a valóságunkat, ameddig mi magunk elhisszük. Így magunk korlátozzuk saját magunkat teremtéseinkben, főként a különböző múltból eredő programozások által.
Amennyiben sikerül feloldani a limitáló tudatalatti hitrendszereket, és még kérjük az Égiek segítségét is (akik alapvetően nem avatkoznak bele az életünkbe maguktól, csak ha kérjük őket) akkor megsegítenek. Amíg viszont képtelenek vagyunk befogadni égi segítséget a korlátozó paradigmáink miatt és mi magunk nem tesszük meg itt a fizikai síkon a lépéseket, addig mire is számítunk, mit is várunk?
Mindenkit bíztatok arra merjen álmodni, álmodozni, ábrándozni, aztán cselekedni és kérni!

És ha szükségét érzed, hogy az úton valaki melletted legyen, hogy biztonságban érezd magad, akivel meg tudod beszélni útközben felmerülő aggályaidat, bátorítást vagy éppen figyelmeztetést kapj, hogy a célod felé haladj, és ne hagyd magad eltántorítani az útközben felmerülő esetleges nehézségek miatt.

Coaching és mentoring – ebben tudok neked segíteni. Ha szeretnéd, ott leszek veled. Együtt könnyebb, mint egyedül. Az életeket és valóságokat megváltoztató technikák alkalmazásával és a 10 év segítő/gyógyító múltammal, ezt bátran merem állítani. Van megoldás.